Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32

Абмеркаванне: савет адлюстравання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Вельмі добра, дзякуй за пацвярджэнне!

Я раблю яшчэ адно меркаванне, убачыў, што карта часу ўпырску "дыктуе"? правільна сказаць, што фактычнае ціск, да якога дызельнае паліва ўпырскваецца ? вызначаецца час ўпырску і ад колькасці? ўводзілі, і што, такім чынам, карту ціску ў рампы паказвае толькі на гранічныя значэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    калі вы хочаце надаць пэўную колькасць? дызельнага паліва без павелічэння тэрмінаў і рызык, мець павышэнне тэмпературы....для таму, што гэта не адбудзецца, можна павялічыць ціск у магістралі rail...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў max75 Visualizza Messaggio
    калі вы хочаце надаць пэўную колькасць? дызельнага паліва без павелічэння тэрмінаў і рызык, мець павышэнне тэмпературы....для таму, што гэта не адбудзецца, можна павялічыць ціск у магістралі rail...
    У выпадку павелічэння колькасці? ўводзяць таксама пакідаючы час арыгінальныя гэтыя будуць ад калі для таго, каб надаць менавіта, што папросіце. Вядома, гэта адбываецца, да спасылкі максімум, на што мы на break point ў iq ў карту час. На 1.3 mjet напрыклад час ўпырску, разлічаны да 65mm3 і 1800 бар? арыгінальнае ўкараняе 42mm3 прыкладна ўніз, каб выйсці на 35-40 на 4000 аб. Не падымаючы часы, яны могуць быць вынікі сапраўды дзіўныя. На 1.9 mjet максімальны iq ? 65-70mm3 прыкладна ўніз і 60-65mm3 да 4000 абаротаў, для? час ужо? вылічаныя для 80mm3, такім чынам, таксама іх можна мець добрыя вынікі, не закранаючы час, чаму? уводзячы 80mm3 4000 абаротаў ужо? амаль 20mm3 ў pi? што ў арыгінале, і вы можаце сабе ўявіць, што рэзюмэ будуць ужо? за некалькі, калі даецца права загадзя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў everyname Visualizza Messaggio
    Вельмі добра, дзякуй за пацвярджэнне!

Я раблю яшчэ адно меркаванне, убачыў, што карта часу ўпырску "дыктуе"? правільна сказаць, што фактычнае ціск, да якога дызельнае паліва ўпырскваецца ? вызначаецца час ўпырску і ад колькасці? ўводзілі, і што, такім чынам, карту ціску ў рампы паказвае толькі на гранічныя значэння?
    Не, пачакайце, карта часу ўпырску, такіх як восі справа? дызель і ціску. Карту rail мае ў якасці восі кручэння і колькасці? дызель. Калі вы паспрабуеце зрабіць мадэляванне, каб убачыць, што адбываецца пры пэўных абарачэннях і ў пэўных колькасцях? вы заўважылі, што тэрмін службы імкнецца да фіксаванага значэння. Карта rail ? карта мэта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    У выпадку павелічэння колькасці? ўводзяць таксама пакідаючы час арыгінальныя гэтыя будуць ад калі для таго, каб надаць менавіта, што папросіце. Вядома, гэта адбываецца, да спасылкі максімум, на што мы на break point ў iq ў карту час. На 1.3 mjet напрыклад час ўпырску, разлічаны да 65mm3 і 1800 бар? арыгінальнае ўкараняе 42mm3 прыкладна ўніз, каб выйсці на 35-40 на 4000 аб. Не падымаючы часы, яны могуць быць вынікі сапраўды дзіўныя. На 1.9 mjet максімальны iq ? 65-70mm3 прыкладна ўніз і 60-65mm3 да 4000 абаротаў, для? час ужо? вылічаныя для 80mm3, такім чынам, таксама іх можна мець добрыя вынікі, не закранаючы час, чаму? уводзячы 80mm3 4000 абаротаў ужо? амаль 20mm3 ў pi? што ў арыгінале, і вы можаце сабе ўявіць, што рэзюмэ будуць ужо? за некалькі, калі даецца права загадзя.
    Тлумачэнне вельмі выразна.
    Пару пытанняў: калі максімальны час плануецца ўпырску не павінна быць дастаткова, каб надаць дынаміку? дызель запыце, ін'екцыя парушыць пакідаючы блок у "сапсаваны" не ведаць, чым ен на самай справе ўводзілі?
    Бачыў два прыкладу, якія вы зрабілі (1.3 і 1.9) c'? спосаб вызначэння максімальнай iq ? можна ўводзіць з тэрміны, названыя ў арыгінальнай карце? або, наадварот, разлічыць час на самай справе трэба надаць пэўную iq?

Citazione Першапачаткова Напісаў asdone Visualizza Messaggio
    Не, пачакайце, карта часу ўпырску, такіх як восі справа? дызель і ціску. Карту rail мае ў якасці восі кручэння і колькасці? дызель. Калі вы паспрабуеце зрабіць мадэляванне, каб убачыць, што адбываецца пры пэўных абарачэннях і ў пэўных колькасцях? вы заўважылі, што тэрмін службы імкнецца да фіксаванага значэння. Карта rail ? карта мэта
    Так ? працягласць ўпырску быць вызначана presione і справы, у consequenta карту часу ўтрымлівае значэння мяжы працягласці, ? правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў max75 Visualizza Messaggio
    Калі я гуляю добра, відаць, што павелічэнне ціску дазваляе мне паменшыць час ўпырску, гэта азначае, што ў цэлым павышэнне тэмпературы ? выклікана паўтараецца падоўжаны ўпырску занадта больш вмт?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Карту час кажа: Я-rail 1400 бар, кіроўцы просяць 50 мм, а затым, каб атрымаць гэта колькасць? вы павінны трымаць адкрытым, інжэктар за гэты час.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў asdone Visualizza Messaggio
    Карту час кажа: Я-rail 1400 бар, кіроўцы просяць 50 мм, а затым, каб атрымаць гэта колькасць? вы павінны трымаць адкрытым, інжэктар за гэты час.
    Ок, зразумеў. Калі вы кажаце мадэлявання вы хочаце сказаць, што c'? праграмнае забеспячэнне x зрабіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Citazione Першапачаткова Напісаў everyname Visualizza Messaggio
    Калі я гуляю добра, відаць, што павелічэнне ціску дазваляе мне паменшыць час ўпырску, гэта азначае, што ў цэлым павышэнне тэмпературы ? выклікана паўтараецца падоўжаны ўпырску занадта больш вмт?
    калі мы павялічваем занадта шмат часу, і мы апыняемся надаць занадта шмат пасля вмт, то можа сапраўды з-за павелічэння тэмпературы..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Ен кажа, што ? добрая ідэя, не да канца ціскам больш за 10 градусаў Atdc. На мой погляд, для? тое пу? змясціцца на tdi чаму? я на mjet я заўседы бачыў, што ен робіць лепш скончыць ін'екцыі pi? можна бліжэй да вмт. Проста бачыць у арыгінале com'? у канцы ўпырску, разумеючы. Не даць загадзя, машына становіцца больш шалены і менш лінейнай, прайграўшы? на высокіх абарачэннях, калі ін'екцыі ? падняўшы даволі высокую, чым арыгінал, даючы права загадзя, замест гэтага вы можаце зрабіць яго менш рэзкім, але больш стральба ўверх.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •