мне, nn, аказваецца, перш за ўсе, xk? sn ўсе роўныя, і ў адпаведнасці з sn, занадта мала крывых x кіраванне перадаплата ? потым многія кажуць, што sn 2 сьнежня авансы 90 л.
Невялікае ўдакладненне зрабіць, перш чым вы робіце казіні ? мод у 8 біт. І тым не менш, 90 cv, калі вы не ўступілі змены, істотныя для мяне гэта пу? пакінуць сцек, улічваючы, што мала робіць-й? 30 градусаў ад арыгінала, прамовы адрозніваецца ад 70-х і 75cv.
У любым выпадку, што ? галоўная карта перадаплаты, то есць карты карэкцыі. Калі не плануеце карту загадзя, стартара, што мне здаецца, прысутнічае, але я не бачу прычын, каб яго змяніць.
прывітанне, хлопцы, выбачайце, але я не меў часу, каб злучыцца я ведаю, што карты marelli mjd ідуць кіраваныя, наадварот, але на гэтай карце іх ідзе ўжо дастаткова наладзіць патрэбнае слова, джэк, вы павінны працаваць на картах карэкцыі dell загадзя ke, паўтараю, sn 2 сьнежня dettomi з самых вопытных d мне іх заўседы казаў, ад самых вопытных адчувае і бачыць вялікай розніцы, а вы маеце рацыю, потым пасля тэстаў трохі больш штуршкоў bosch, даў мне змены загадзя ? карту загадзя, адпавядае, але я думаю, што больш прыдатным датыкацца з іншыміа ingamba, хлопцы,
Тое, што я кажу ? карту толькі і тэсты зробленыя загадзя змяніць. Як толькі я адпраўлю адрас
Авансы gpunto professional.jpg
Гэтыя поспехі, у пазбяганне непаразуменняў.
І тое, што кажа здаровы якава ? карта дасягненняў....
Што ? тое ж, што я кажу![]()