Прывітанне ўсім, я хацеў бы рады, як даваць правільныя крокам на grande punto 75 л. с..з fap....я ведаю, што вы не можаце? перашчыраваць, у адваротным выпадку з-за праблем з fap..., што мала цягі на пі?..дзе я магу дзейнічаць....дзякуй
Прывітанне ўсім, я хацеў бы рады, як даваць правільныя крокам на grande punto 75 л. с..з fap....я ведаю, што вы не можаце? перашчыраваць, у адваротным выпадку з-за праблем з fap..., што мала цягі на пі?..дзе я магу дзейнічаць....дзякуй
Пу? дастаткова, дакранаючыся толькі абмежавальнікі..выключэнне egr...я бачыў, што я павінен працаваць толькі ў 2d, чаму? я не драйвер для ecm titanium...але не ? праблема
Дзякуй.
Ты tranquillizzato. ..
Што змяніць іх не падняць спасылкі эбу не зможа вам у гэтым? ніколі не рэальнае колькасць? ўпырснуць.
Вы дакладна-дакладна. Не падымаючы break point эбу не зможа вам у гэтым? ніколі не рэальнае колькасць? ўпырснуць. Акрамя таго, што ін'екцыі больш доўгі канец жа sar? яшчэ далека ад вмт, і, такім чынам, расход паліва будзе больш, чаму? экю ўзяць? спасылаюцца на загадзя пэўную колькасць? што ў рэчаіснасці? ? больш для рэдагавання праводзіцца ў тэрміны, не змяняючы вось. Замест таго, пакідаючы час арыгінальныя або, змяніўшы вось эбу andr? таксама прыняць правільнае спасылку, каб загадзя, пакідаючы так што расход паліва без зменаў.