Прывітанне ўсім, я хацеў бы рады, як даваць правільныя крокам на grande punto 75 л. с..з fap....я ведаю, што вы не можаце? перашчыраваць, у адваротным выпадку з-за праблем з fap..., што мала цягі на пі?..дзе я магу дзейнічаць....дзякуй
Прывітанне ўсім, я хацеў бы рады, як даваць правільныя крокам на grande punto 75 л. с..з fap....я ведаю, што вы не можаце? перашчыраваць, у адваротным выпадку з-за праблем з fap..., што мала цягі на пі?..дзе я магу дзейнічаць....дзякуй
Пу? дастаткова, дакранаючыся толькі абмежавальнікі..выключэнне egr...я бачыў, што я павінен працаваць толькі ў 2d, чаму? я не драйвер для ecm titanium...але не ? праблема
Што змяніць іх не падняць спасылкі эбу не зможа вам у гэтым? ніколі не рэальнае колькасць? ўпырснуць.
Дзякуй.
Ты tranquillizzato. ..
Так што, калі я хачу, каб падоўжыць час без абнаўлення перапынак раблю выгляд dinganno да ecu ...але ў рэальнасці? вы можаце атрымаць вынікі.?
Добрая карта, было б павялічыць час, якое адносіцца да справы? дызель, абнавіўшы break +ціск дызель, адкрываючы ўсе фільтры...cos? гэта карта рацыянальна. .
Правільна