калі не злучыце прылада, праграму не ўваходзіць,акрамя таго, некаторыя інструменты, вы павінны спачатку падключыць яго да машыны,пасля падключэння яго да usb і пасля адкрыць праграму
у серыйны табе не патрэбны блок харчавання, чаму? сілкуецца ад obd
Ок, я быў у стане адкрыць праграму з прылады, падлучанага да USB, я выдаліў і пераўсталяваў з датай на ПК, да 1 студзеня 2013 года, і цяпер працуе. Цяпер пытанне ? кожны раз, што я выкарыстоўваю іх, я павінен спачатку вярнуць дату ў гэты дзень? Затым пры адкрыцці праграмнага забеспячэння паведамляе, што c'? абнаўленне важна зрабіць. Відавочна, не я павінен зрабіць працэдуру абнаўлення, як апісана ў інструкцыі, дакладна?
я, калі выкарыстоўваю выкл антывірус і інтэрнэт, падключыць, вядома, tool і з дапамогай win 7 выкарыстоўваю свой launcher на мініятурным, якая аўтаматычна перамяшчаецца дата (хаця я, здаецца, не заўседы робіць)
абнаўленне, якое прапануецца, не ? зрабіць
Прывітанне Errecinque, прапаную блок харчавання стабілізаваных рэгуляваны, з часам вы зразумееце, што ? неабходна ваша рашэнне, хай яе страціць, блок харчавання нармальны 12v 1A вас кабелі з менш чым 10 еўра
Прывітанне, quindirileggendo абмеркаванне паміж v53 і v54 абавязваецца набыць у канчатковым выніку марнуюць pelino di pi? але ліквідацыя многіх рогне, якія тычацца ўстаноўкі, якая звязаная з v53. Як надзейнасць? і даўгавечнасць, што вы думаеце? Я бачыў дзе-v50, што ў адзін цудоўны дзень кампутар не выкупіў-й? інтэрфейс: практычна паміраў!!!
На v48/51 вырашаецца даволі легка, праблема - "сьмерць".
Калі ne ? казалі, у абмеркаванні некалькі дзен таму... Не памятаю дзе, паспрабуйце пашукаць.