Першапачаткова Напісаў
cerchio18
добры дзень, я карыстаюся сваім вопытам, каб спытаць, як я магу ўздзейнічаць на адзін stralis e3 430
мы замянілі ўвесь рухавік, электрыка, блокі кіравання і цюкі рознага засталіся яго арыгінальных
але не хадзіў на матацыкле, не апазнаў ключ, мы зрабілі выдаліць з эбу код ключа і грузавік гарыць
але практычна 90% прыбораў не ідзе і не робіць мяне патрапіць у дыягназ ў боды кампутары з texa, спрабуем body іншага
stralis ў майстэрні, і грузавік, гэта добра, але ад анамаліі, запавольнік (што машына родам не мае) і акп
але не пойдзе ў ход
устаўляемы ў body задыяку stralis quasto ў адпаведнасці з stralis і тыя ж недахопы, тахометр і одометр ў канцы ходу, не заб'е ціск паветра, і т. д. і т. п.
rimontiamo яго цела ў машыну, як ў паходжання, і мы можам увайсці ў дыягностыку, там некалькі памылак, якія захоўваюцца але там нічога не ясна
тады мне атрымаць гэтую ў іншы майстэрні боды-машына, на роўных , без запавольнік і з мкпп, праблема амаль вырашана, грузавік не мае pi? асаблівых дэфектаў, толькі што не свеціцца ад карціны, але я павінен зрабіць мост у motorino.........
я хацеў бы ведаць, калі купіць боды новы пагладзіць, на iveco, прыкладна ў 900?, і я падыходжу, магу вырашыць гэтую праблему?
загадзя дзякуй