Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-36 36 -

Абмеркаванне: праблема audi a4 2.0 tdi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ок, але вы праверылі, колькі карэкцыі робяць??
    аднак памятайце, нават prorposito тэрміны....
    што кіраванне крутоўны момант кут кулачка павінны стаяць паміж+ 0,5 і 1,5? рухавіку да мінімуму...
    у выпадку, калі рухавік супастаўлення і лепш злегку павялічыць гэта значэнне ў 2,5? таму што з улікам вялікага крутоўнага моманту, што калі ен атрымлівае ад гэтых рухавікоў, у паскарэнне, бывае, што рэмень вы stiri трохі, і вы сутыкаецеся затрымаць фаз газаразмеркавання, што, як добра даведаешся, на гэтыя машыны загадвае, а таксама пачатак упырску....
    Я праверыў выпраўленне: першыя 3 фарсункі маюць вельмі маленькае выпраўленне, у той час як чацверты x некалькі хвілін быў "чырвоны", x, а затым стаў "зялены", я учора праверыў усе магчымыя датчыкі ад датчыка абаротаў, то, фазы, клапана, дросельнай засланкі, педалі акселератара, усе тое, што я быў у свядомасці. сення я замяніў паляць правадоў фарсунак па радзе іншай майстэрні audi, але дэфект ? быў.. Я шукаю фарсункі на знос, але ? вельмі цяжка знайсці яго... Я скончыў ідэі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў SantaCruz23 Visualizza Messaggio
    па вопыце, нават fap чысты не гарантыя выніку, калі ласка, праверце перапад ціску на фап і стану яе засмечвання..
    Перапад ціску да мінімуму вагаецца ад 3 да 5 мбар, былі маршруты, ў 360 км ад чысткі fap

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    калі ў вас есць магчымасць паставіць фарсункі на новыя або адноўленыя, прадухіляе знос, магчыма, была тая ж праблема.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў hftdelta Visualizza Messaggio
    калі ў вас есць магчымасць паставіць фарсункі на новыя або адноўленыя, прадухіляе знос, магчыма, была тая ж праблема.
    Але калі пасля таго, як я паставіў фарсункі на новыя, праблема не становіцца праблемай. У pompista сказаў мне, што новыя каштуюць па 650 еўра ў адзін

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    што азначае зялены ці чырвоны? глядзець дынаміку? дызель правільны, калі ен перавышае 0,75 мг асобна інжэктар і перабраць....
    таксама кантралюе час ўзбуджэння "шпулькі" фарсунак...пу? быць, што есць дысбаланс паміж што пасылаецца сігнал ад ecu, і тое, што інжэктар на самай справе f?...у гэтым выпадку патрабуе вялікага аб'ему працы затрымкі і відавочны прыкмета, што фарсункі у справу пайшлі ****llo hw чайнік.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    што азначае зялены ці чырвоны? глядзець дынаміку? дызель правільны, калі ен перавышае 0,75 мг асобна інжэктар і перабраць....
    таксама кантралюе час ўзбуджэння "шпулькі" фарсунак...пу? быць, што есць дысбаланс паміж што пасылаецца сігнал ад ecu, і тое, што інжэктар на самай справе f?...у гэтым выпадку патрабуе вялікага аб'ему працы затрымкі і відавочны прыкмета, што фарсункі у справу пайшлі ****llo hw чайнік.....
    Пры параўнанні колькасці? фарсунак пры дыягностыцы з bosch, калі значэнне ? паміж 1 і -1 ад зяленага колеру, а калі ? верхні колер чырвоны

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •