Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь можа мне дапамагчы зрабіць dpf-off ў джульета euro5 ? Неўзабаве ўзяць? dpf, і я хачу быць гатовы... Я бачыў, што Калі не добра на гэтыя еўра-5,... Як мне трэба зрабіць?
Загадзя дзякуй
Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь можа мне дапамагчы зрабіць dpf-off ў джульета euro5 ? Неўзабаве ўзяць? dpf, і я хачу быць гатовы... Я бачыў, што Калі не добра на гэтыя еўра-5,... Як мне трэба зрабіць?
Загадзя дзякуй
Прывітанне, пачынаеце бачыць, як прачытаць, экю, затым вы звяртаецеся ў онлайн рэжыме on-line форуму, то ці дзірак ваш dpf або выкарыстоўваць шланг, які знаходзіцца ў продажы, што калі-трубы металічныя, дзе падлучыць пачуццяў. перападу ціску.
Не так неспрактыкаваны:-) ужо прачытаны,пераназначаны і зрабіў backup у bdm...
Я ўжо знайшоў хто мне назад разраду з 200 клетак цяпер я прасейвання ў damos ў edc16, каб знайсці вобласці, упраўлення dpf акрамя таго, параўноўваючы працу, ecusafe і г.д...
Прывітанне, не ведаю твае здольнасці? ад таго, як ты напісаў, я думаў, што вы не эксперт, улічваючы, што каля 20 дзен, f? у мяне ўстаноўлена і праблема была файл шланг прамой майстэрства, якое яны зрабілі. Вядома, тады вы даведаецеся, што на гэтых для скіду запісу dpf вы f? зрабіць да рэгенерацыі і пасля azzeri.....
Няма праблем, я выказаў дрэннае я... я Не эксперт у выдаленні dpf... я Не разумею, што вы маеце на ўвазе, я чытаў, што пасля перапрызначэння з dpf off трэба, з дыягназам, зрабіць працэдуру замены фільтра antipart.... Але я не ўпэўнены, што правільна зразумеў... акрамя Таго, я не ведаю, як дзейнічаць на файл... Лепш у рукі(але я не ведаю, што чапаць) або выкарыстоўваць час, а затым выправіць уручную.?
giuliettamia.rar
вось тут... так, damos ? есць еўра-4... да жаль, тут вы не можаце? выкарыстоўваць біт swich off, dpf:-(