Стар. 8 з 16 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima
Вынікі 71-80 з 159

Абмеркаванне: info пеўнік v54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    толькі экскурсійнае г.зн. bdm, jtag для загрузкі tricore... астатняе не трэба..Пажадана блок харчавання 12 у і ток >1 ампер

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    каб працаваць у школе трэба ? адзін агульны блок харчавання 12в 1 Ампер, што знаходзіцеся ў крамах легка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У alimnetatore вам трэба толькі для школы, я выкарыстоўваю 2-га і добра, проста добрага рахунку.

Аб астатнім я сказаў бы паспрабаваць і паглядзець, як ідзе, не быць раздушаным, перш чым выкарыстоўваць яго... часам ен нават станоўчыя сюрпрызы.

Я v48 кітайскі, які ідзе na прыгажосці і v54 eu, што не ўнушае мне ніякага даверу. Другі варта мне тут пі? тое, што яшчэ не не ўдалося мне ні на адной машыны, толькі на некаторых audi 15p, што я не магу ісці, што? я з mpps...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    У alimnetatore вам трэба толькі для школы, я выкарыстоўваю 2-га і добра, проста добрага рахунку.

Аб астатнім я сказаў бы паспрабаваць і паглядзець, як ідзе, не быць раздушаным, перш чым выкарыстоўваць яго... часам ен нават станоўчыя сюрпрызы.

Я v48 кітайскі, які ідзе na прыгажосці і v54 eu, што не ўнушае мне ніякага даверу. Другі варта мне тут пі? тое, што яшчэ не не ўдалося мне ні на адной машыны, толькі на некаторых audi 15p, што я не магу ісці, што? я з mpps...
    Я цалкам згодны, я проста хацеў, каб даць яму зразумець, што ен купіў адзін агульны інструмент, які я некалькі месяцаў спрабаваў зрабіць яе годнай, але ў рэшце рэшт мне прыйшлося пакласці яго ў скрыню......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Дзякуй, хлопцы, цяпер я сплю больш? спакойнай...я проста павінны навучыцца яго выкарыстоўваць. Вам з гэтым справіцца? ведаць, і мы ridisturber? для якіх-небудзь тлумачэнняў. Спакойнай ночы

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я усталяваў цяпер толькі файл setup.exe што ен скапіяваў усе файлы, у тым ліку розныя інструкцыі, у тэчку c:FGtech. я падключыў usb да прылады і кампутара і запытаў драйверы, якія я ўзяў з тэчкі fgtech новы драйвер. гартаць-то? праграма "eobd", як у спасылку, што апыняюся на працоўным стале нічога не адбываецца. Цяпер мой пытанне ? гэта: інструкцыі прадугледжваюць таксама скапіяваць тэчку update на працоўным стале і зрабіць працэдуру абнаўлення. Я лічу, для? гэты этап я не павінен ўзяць яго пад увагу......правільна? Дату то я павінен прадстаўляць, у прыватнасці? нават калі ў аб'яве аб продажы казалі, што не трэба, паставіць дату назад.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    калі не злучыце прылада, праграму не ўваходзіць,акрамя таго, некаторыя інструменты, вы павінны спачатку падключыць яго да машыны,пасля падключэння яго да usb і пасля адкрыць праграму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    у серыйны табе не патрэбны блок харчавання, чаму? сілкуецца ад obd

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Я усталяваў цяпер толькі файл setup.exe што ен скапіяваў усе файлы, у тым ліку розныя інструкцыі, у тэчку c:FGtech. я падключыў usb да прылады і кампутара і запытаў драйверы, якія я ўзяў з тэчкі fgtech новы драйвер. гартаць-то? праграма "eobd", як у спасылку, што апыняюся на працоўным стале нічога не адбываецца. Цяпер мой пытанне ? гэта: інструкцыі прадугледжваюць таксама скапіяваць тэчку update на працоўным стале і зрабіць працэдуру абнаўлення. Я лічу, для? гэты этап я не павінен ўзяць яго пад увагу......правільна? Дату то я павінен прадстаўляць, у прыватнасці? нават калі ў аб'яве аб продажы казалі, што не трэба, паставіць дату назад.
    але, што версія windows, вы карыстаецеся?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Ок, я быў у стане адкрыць праграму з прылады, падлучанага да USB, я выдаліў і пераўсталяваў з датай на ПК, да 1 студзеня 2013 года, і цяпер працуе. Цяпер пытанне ? кожны раз, што я выкарыстоўваю іх, я павінен спачатку вярнуць дату ў гэты дзень? Затым пры адкрыцці праграмнага забеспячэння паведамляе, што c'? абнаўленне важна зрабіць. Відавочна, не я павінен зрабіць працэдуру абнаўлення, як апісана ў інструкцыі, дакладна?

Стар. 8 з 16 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •