толькі экскурсійнае г.зн. bdm, jtag для загрузкі tricore... астатняе не трэба..Пажадана блок харчавання 12 у і ток >1 ампер
толькі экскурсійнае г.зн. bdm, jtag для загрузкі tricore... астатняе не трэба..Пажадана блок харчавання 12 у і ток >1 ампер
каб працаваць у школе трэба ? адзін агульны блок харчавання 12в 1 Ампер, што знаходзіцеся ў крамах легка
У alimnetatore вам трэба толькі для школы, я выкарыстоўваю 2-га і добра, проста добрага рахунку.
Аб астатнім я сказаў бы паспрабаваць і паглядзець, як ідзе, не быць раздушаным, перш чым выкарыстоўваць яго... часам ен нават станоўчыя сюрпрызы.
Я v48 кітайскі, які ідзе na прыгажосці і v54 eu, што не ўнушае мне ніякага даверу. Другі варта мне тут пі? тое, што яшчэ не не ўдалося мне ні на адной машыны, толькі на некаторых audi 15p, што я не магу ісці, што? я з mpps...
Дзякуй, хлопцы, цяпер я сплю больш? спакойнай...я проста павінны навучыцца яго выкарыстоўваць. Вам з гэтым справіцца? ведаць, і мы ridisturber? для якіх-небудзь тлумачэнняў. Спакойнай ночы
Я усталяваў цяпер толькі файл setup.exe што ен скапіяваў усе файлы, у тым ліку розныя інструкцыі, у тэчку c:FGtech. я падключыў usb да прылады і кампутара і запытаў драйверы, якія я ўзяў з тэчкі fgtech новы драйвер. гартаць-то? праграма "eobd", як у спасылку, што апыняюся на працоўным стале нічога не адбываецца. Цяпер мой пытанне ? гэта: інструкцыі прадугледжваюць таксама скапіяваць тэчку update на працоўным стале і зрабіць працэдуру абнаўлення. Я лічу, для? гэты этап я не павінен ўзяць яго пад увагу......правільна? Дату то я павінен прадстаўляць, у прыватнасці? нават калі ў аб'яве аб продажы казалі, што не трэба, паставіць дату назад.
калі не злучыце прылада, праграму не ўваходзіць,акрамя таго, некаторыя інструменты, вы павінны спачатку падключыць яго да машыны,пасля падключэння яго да usb і пасля адкрыць праграму
у серыйны табе не патрэбны блок харчавання, чаму? сілкуецца ад obd
Ок, я быў у стане адкрыць праграму з прылады, падлучанага да USB, я выдаліў і пераўсталяваў з датай на ПК, да 1 студзеня 2013 года, і цяпер працуе. Цяпер пытанне ? кожны раз, што я выкарыстоўваю іх, я павінен спачатку вярнуць дату ў гэты дзень? Затым пры адкрыцці праграмнага забеспячэння паведамляе, што c'? абнаўленне важна зрабіць. Відавочна, не я павінен зрабіць працэдуру абнаўлення, як апісана ў інструкцыі, дакладна?