Дакладныя запал, і я бачу, доўжыцца таксама ў edc16c39 kline..
І b? я, напэўна, зрабіў bell' купля...грэх, чаму? мне трэба знайсці блок харчавання, чаму? у пакаванні не c'? як не есць вельмі падрабязныя інструкцыі....на самай справе я пытаюся ў сябе, калі блок харчавання служыць толькі для працы ў школе (ідзе паслядоўны з харчаваннем праз USB?)
толькі экскурсійнае г.зн. bdm, jtag для загрузкі tricore... астатняе не трэба..Пажадана блок харчавання 12 у і ток >1 ампер
каб працаваць у школе трэба ? адзін агульны блок харчавання 12в 1 Ампер, што знаходзіцеся ў крамах легка
У alimnetatore вам трэба толькі для школы, я выкарыстоўваю 2-га і добра, проста добрага рахунку.
Аб астатнім я сказаў бы паспрабаваць і паглядзець, як ідзе, не быць раздушаным, перш чым выкарыстоўваць яго... часам ен нават станоўчыя сюрпрызы.
Я v48 кітайскі, які ідзе na прыгажосці і v54 eu, што не ўнушае мне ніякага даверу. Другі варта мне тут пі? тое, што яшчэ не не ўдалося мне ні на адной машыны, толькі на некаторых audi 15p, што я не магу ісці, што? я з mpps...
Дзякуй, хлопцы, цяпер я сплю больш? спакойнай...я проста павінны навучыцца яго выкарыстоўваць. Вам з гэтым справіцца? ведаць, і мы ridisturber? для якіх-небудзь тлумачэнняў. Спакойнай ночы
Я усталяваў цяпер толькі файл setup.exe што ен скапіяваў усе файлы, у тым ліку розныя інструкцыі, у тэчку c:FGtech. я падключыў usb да прылады і кампутара і запытаў драйверы, якія я ўзяў з тэчкі fgtech новы драйвер. гартаць-то? праграма "eobd", як у спасылку, што апыняюся на працоўным стале нічога не адбываецца. Цяпер мой пытанне ? гэта: інструкцыі прадугледжваюць таксама скапіяваць тэчку update на працоўным стале і зрабіць працэдуру абнаўлення. Я лічу, для? гэты этап я не павінен ўзяць яго пад увагу......правільна? Дату то я павінен прадстаўляць, у прыватнасці? нават калі ў аб'яве аб продажы казалі, што не трэба, паставіць дату назад.