існуе, але гульня варта свеч??' я заўседы кажу, тыя, поле гладка, з'яўляюцца аднымі з лепшых.......
існуе, але гульня варта свеч??' я заўседы кажу, тыя, поле гладка, з'яўляюцца аднымі з лепшых.......
На самай справе вы маеце рацыю, ці вы павінны змяніць мікра-або перапраграмаваць з дапамогай карціны, то gi? існуючы..калі ўжо есць версіі выканальніцкай то гульня не варта свеч абсалютна
Страсці рухавік замест новага інструмента v54 крыніц ўсходніх, што вы думаеце..у Вас есць, каб праверыць? Да таго ж вакол можа працаваць і на windows 7..Гаворачы аб мікра-працэсар у гэта sar? зменены гэтай радкі і пу? быць супастаўная з тым, што ў цяперашні час працуе больш за год, - крыніца ў ез?
Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 28-05-2014 да 08:14
Толькі што прыехаў (p? блытаць....) я адпраўлю некалькі фатаграфій, некалькі саветаў
IMG_20140529_154339.jpgIMG_20140529_154404.jpgIMG_20140529_154504.jpg
Прабачце, я ? пабег адпраўляць... я ўжо казаў....некалькі саветаў, на што звярнуць увагу, каб ведаць, калі ? добрая версія? ? першы раз, калі я бачу 1, а затым-у дадзены момант не разумею кувалдай Цяпер я сяджу пад вучыцца.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-05-2014 да 23:31
праверыць ? лепшы спосаб, але, перш за ўсе, усталюйце легка?
IMG_20140529_172812.jpg
Я адкрыў вось фота...спадзяюся, добра!!! Той факт, што блок харчавання не было ? што-то нармальнае? Або звычайна ? у тым ліку?
я даў погляд ? як я і думаў адразу ж паспрабаваць на edc15c7 kline, як кампанент U2 мае класічны кандэнсатар quality , жадаю табе, што будзе працаваць, у мяне есць сур'езныя сумневы.
Дакладныя запал, і я бачу, доўжыцца таксама ў edc16c39 kline..
І b? я, напэўна, зрабіў bell' купля...грэх, чаму? мне трэба знайсці блок харчавання, чаму? у пакаванні не c'? як не есць вельмі падрабязныя інструкцыі....на самай справе я пытаюся ў сябе, калі блок харчавання служыць толькі для працы ў школе (ідзе паслядоўны з харчаваннем праз USB?)