Старонка 7 з 16 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 159

Абмеркаванне: info пеўнік v54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    існуе, але гульня варта свеч??' я заўседы кажу, тыя, поле гладка, з'яўляюцца аднымі з лепшых.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    На самай справе вы маеце рацыю, ці вы павінны змяніць мікра-або перапраграмаваць з дапамогай карціны, то gi? існуючы..калі ўжо есць версіі выканальніцкай то гульня не варта свеч абсалютна

Страсці рухавік замест новага інструмента v54 крыніц ўсходніх, што вы думаеце..у Вас есць, каб праверыць? Да таго ж вакол можа працаваць і на windows 7..Гаворачы аб мікра-працэсар у гэта sar? зменены гэтай радкі і пу? быць супастаўная з тым, што ў цяперашні час працуе больш за год, - крыніца ў ез?
    Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 28-05-2014 да 08:14

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Толькі што прыехаў (p? блытаць....) я адпраўлю некалькі фатаграфій, некалькі саветаў

IMG_20140529_154339.jpgIMG_20140529_154404.jpgIMG_20140529_154504.jpg

Прабачце, я ? пабег адпраўляць... я ўжо казаў....некалькі саветаў, на што звярнуць увагу, каб ведаць, калі ? добрая версія? ? першы раз, калі я бачу 1, а затым-у дадзены момант не разумею кувалдай Цяпер я сяджу пад вучыцца.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-05-2014 да 23:31

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    праверыць ? лепшы спосаб, але, перш за ўсе, усталюйце легка?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў marco_evolution Visualizza Messaggio
    На самай справе вы маеце рацыю, ці вы павінны змяніць мікра-або перапраграмаваць з дапамогай карціны, то gi? існуючы..калі ўжо есць версіі выканальніцкай то гульня не варта свеч абсалютна

Страсці рухавік замест новага інструмента v54 крыніц ўсходніх, што вы думаеце..у Вас есць, каб праверыць? Да таго ж вакол можа працаваць і на windows 7..Гаворачы аб мікра-працэсар у гэта sar? зменены гэтай радкі і пу? быць супастаўная з тым, што ў цяперашні час працуе больш за год, - крыніца ў ез?
    Прывітанне, ? інструмент для многіх выпадкаў горш v53, што тады розніца ў тым, што колькасць інструментаў з падтрымкай sw з scritp, усе інструмент, які ў становішчы кампанент U2 маюць кандэнсатар з знішчэннем адкрыйце і праверце.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    IMG_20140529_154339.jpgIMG_20140529_154404.jpgIMG_20140529_154504.jpg

Прабачце, я ? пабег адпраўляць... я ўжо казаў....некалькі саветаў, на што звярнуць увагу, каб ведаць, калі ? добрая версія? ? першы раз, калі я бачу 1, а затым-у дадзены момант не разумею кувалдай Цяпер я сяджу пад вучыцца.
    Добры дзень, адкрыйце інструмент і паглядзець, калі вы можаце ўбачыць кампанент U2 і якія?....

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    IMG_20140529_172812.jpg
    Я адкрыў вось фота...спадзяюся, добра!!! Той факт, што блок харчавання не было ? што-то нармальнае? Або звычайна ? у тым ліку?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    я даў погляд ? як я і думаў адразу ж паспрабаваць на edc15c7 kline, як кампанент U2 мае класічны кандэнсатар quality , жадаю табе, што будзе працаваць, у мяне есць сур'езныя сумневы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    Дакладныя запал, і я бачу, доўжыцца таксама ў edc16c39 kline..

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    І b? я, напэўна, зрабіў bell' купля...грэх, чаму? мне трэба знайсці блок харчавання, чаму? у пакаванні не c'? як не есць вельмі падрабязныя інструкцыі....на самай справе я пытаюся ў сябе, калі блок харчавання служыць толькі для працы ў школе (ідзе паслядоўны з харчаваннем праз USB?)

Старонка 7 з 16 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •