Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -

Абмеркаванне: Прэзентацыя

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    сардэчна запрашаем на форум
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Паведамленні
    911
    прывітанне і дабро запрашаем
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    Убачыць, што ў маіх паведамленьнях вы не знойдзеце нічога канструктыўнага, накіраваных на дапамогу карыстальнікаў форуму, я думаю, propprio, што мы, безумоўна садавіны, ад таго, што і паказалі ў discussiione мне здаецца, зразумець, што перад вамі-чалавек, які бачыць толькі тое, што хоча бачыць, і досыць, іншае не цікавіць, я straconvinto, але, на жаль, нягледзячы на мяне і вучылі так, што ў вялікай і павагай грамадства, як granparte людзей і калегаў, якія насяляюць на гэтым форуме, жывуць не толькі пытанні і адказы, але нават добрая раніца, добры вечар , сардэчна запрашаем, як ты з днем нараджэння добрага compeano, і шмат іншых рэчаў, ce я не тут, каб растлумачыць табе.
    Я заключаю, што вы памятаеце, што я актыўны карыстальнік, з два тыдні, так мне здаецца, мала звяртаюць даць адмоўнае меркаванне ў адносінах да мяне.
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppeturbo Visualizza Messaggio
    Убачыць, што ў маіх паведамленьнях вы не знойдзеце нічога канструктыўнага, накіраваных на дапамогу карыстальнікаў форуму, я думаю, propprio, што мы, безумоўна садавіны, ад таго, што і паказалі ў discussiione мне здаецца, зразумець, што перад вамі-чалавек, які бачыць толькі тое, што хоча бачыць, і досыць, іншае не цікавіць, я straconvinto, але, на жаль, нягледзячы на мяне і вучылі так, што ў вялікай і павагай грамадства, як granparte людзей і калегаў, якія насяляюць на гэтым форуме, жывуць не толькі пытанні і адказы, але нават добрая раніца, добры вечар , сардэчна запрашаем, як ты з днем нараджэння добрага compeano, і шмат іншых рэчаў, ce я не тут, каб растлумачыць табе.
    Я заключаю, што вы памятаеце, што я актыўны карыстальнік, з два тыдні, так мне здаецца, мала звяртаюць даць адмоўнае меркаванне ў адносінах да мяне.
    Заплюшчваю абмеркаванне, так як мы off-topic
    раблю рэгістрацыю на гэтым форуме, вы пагадзіліся з правіламі, і гэтыя правілы павінны быць выкананыя
    ты быў выкліканы й? раз, вы і скараціць колькасць паведамленняў, тое, што вы зрабілі ўцечка
    у пачатку сваей дзейнасці? ? негатыўнае меркаванне аб вашым паводзінах на форуме.
    Я запрашаю вас яшчэ раз перачытаць правілы і звярнуць увагу на ваша паводзіны.
    заплюшчваю абмеркаванне
    Цярпенне і цнота моцных..
    IP

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •