Першапачаткова Напісаў
giuseppeturbo
Зноў вам адзін Backgroop, перш чым пісаць некаторыя рэчы вы павінны ведаць людзі,той энтузіязм, якія былі ў мяне, калі я пачаў пісаць і дзяліцца на форуме з маімі калегамі я і ў мінулым.Вам паведамляю таксама аб тым, з рэгістра ў тым, што часам мая клавіятура робіць капрызаў і гэта мне, я не прашу прабачэння,вы мяне бачылі, што мы добра ведаем, што n0n той, хто крычыць, як вы думаеце, вы "не ў маім стылі" і я б хацеў паўтарыць, ты не можаш ацэньваць людзей толькі таму, што яны дасягнулі 80 крэдытаў так мала часу, ведай, што ўсе людзі ведаюць адзін аднаго з цягам часу. Да гэтага часу я клапаціўся, каб быць карысным, каб вырашыць некаторыя праблемы з калегамі на форуме , відаць, што не ведаеце, паведамляю вам, што і з назвай, што працы ў галіне машынабудавання (autoriparatore), тыя паведамленні, у шквал, як вы іх называеце я іх напісаныя добрасумленна, а не для павелічэння значэння лічыльніка, ведай, што калі адказваю на форуме, я быў на рабоце ў маю майстэрню, і я мае рэчы рабіць, часам я прыходзіла ідэя, я пакінуў страціць сваю працу, каб дапамагчы калегу (што табе і было iterpretata, як павялічыць свае лічыльнікі) бачыў, што тут і ў ваш дом, і вы думаеце такім чынам, нічога не кажы, я дзякую цябе за тое, што мяне знялі крэдыты, сапраўды, калі вы жадаеце, вы можаце togiemeli ўсе, калі гэтае вас можа зрабіць шчаслівым, для мяне нічога не мяняе.