Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128

Адрозненне ад чытання MPPS v13.02 і Galletto 1260

Я чытаў праз OBD ECU ў EDC16C9 і я заўважыў, што першая частка файла, ложак з MPPS ? экранам да пачатку карты, а з Galletto 1260, што першая частка файла, не ? наогул плоскі наадварот ? вельмі надзейная. Частка карты сапраўдныя, а ? ідэнтычныя у абодвух файлах. ? звычайны або адзін з 2 праграмнае забеспячэнне чытаў дрэнна?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вельмі верагодна, што ен чытаў толькі табліцы, а іншы прачытаны ўвесь.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вельмі верагодна, што ен чытаў толькі табліцы, а іншы прачытаны ўвесь.
    У гэты момант мне прыходзяць на розум некаторыя пытанні...
    Відаць, што, напрыклад, у нашым выпадку, MPPS не ? можа нічога не чытае ў першай частцы ? правільна выказаць здагадку, што не можа? нават пісаць у гэтай першай частцы, і што, такім чынам, lascer? нязменным у гэтай галіне на ECU?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў everyname Visualizza Messaggio
    У гэты момант мне прыходзяць на розум некаторыя пытанні...
    Відаць, што, напрыклад, у нашым выпадку, MPPS не ? можа нічога не чытае ў першай частцы ? правільна выказаць здагадку, што не можа? нават пісаць у гэтай першай частцы, і што, такім чынам, lascer? нязменным у гэтай галіне на ECU?
    абсалютна... база дадзеных (г. зн. першую частку карты) MPPS не ? прачытаць і, тым больш, набраць яго, і, такім чынам, пакідае без зменаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў 123alexs Visualizza Messaggio
    абсалютна... база дадзеных (г. зн. першую частку карты) MPPS не ? прачытаць і, тым больш, набраць яго, і, такім чынам, пакідае без зменаў
    Таму трэба заўседы чытаць і запісваць у файл з тым жа sw, каб пазбегнуць змены не хочаце?
    Калі scrivessi з Певень файла ложак з MPPS я думаю, што cancellerei што-то..

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ? заўседы правільна выкарыстоўваць той жа інтэрфейс для чытання і запісы, тое ж самае з файламі, калі чытаць файл з інтэрфейсам ? пажадана перапісаць яго з тым жа, але я пацвярджаю, што mpps на edc16c39 групы fiat, дзе вы чытае толькі на частку карты, калі ад пісаць поўны файл ложак у bdm табе піша ўсе правільна, ставіць нас крыху больш", але табе гэта піша.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Мы кажам, што калі хто-то мае копіі ў BDM, пу? атрымлівайце задавальненне, рабіць усе тэсты, што хочаце, у адваротным выпадку лепш не рызыкаваць.

Прыклад: я выкарыстоўваю mpps, у мяне няма рэзервовага капіявання bdm чаму? я не хацеў адкрываць ecu, у выпадку блакавання я ўсведамляю, што мне адкрыць ecu зрабіць bck ў школе і аднавіць файл, каб прывесці ў рух механізм. Калі былі пэўныя уставіць зменныя, як некалькіх праграмістаў можа быць усе, пі? складана... я не ведаю, калі я не патлумачыў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    ? заўседы правільна выкарыстоўваць той жа інтэрфейс для чытання і запісы, тое ж самае з файламі, калі чытаць файл з інтэрфейсам ? пажадана перапісаць яго з тым жа, але я пацвярджаю, што mpps на edc16c39 групы fiat, дзе вы чытае толькі на частку карты, калі ад пісаць поўны файл ложак у bdm табе піша ўсе правільна, ставіць нас крыху больш", але табе гэта піша.
    Той факт, што ен можа пісаць у вобласць, у якой не чытае ? вельмі цікава, я спадзяюся зрабіць гэта толькі з файла прачытаць у BDM, а то мне было б цікава зразумець, як гэта магчыма.

У гэты момант я пытаюся.. відаць, што інтэрфейсы пішуць на адрасы памяці, якія вызначаны ў файле ? можаце напісаць толькі адну частку карты (напрыклад, толькі той, які ўключае ў змененай часткі), скараціўшы файл патрэбным чынам?
    (напрыклад, курс крывой EGR, выразаць файл да і пасля змены значэння і пішу ў файл, які будзе? некалькі біт.)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў 123alexs Visualizza Messaggio
    Мы кажам, што калі хто-то мае копіі ў BDM, пу? атрымлівайце задавальненне, рабіць усе тэсты, што хочаце, у адваротным выпадку лепш не рызыкаваць.

Прыклад: я выкарыстоўваю mpps, у мяне няма рэзервовага капіявання bdm чаму? я не хацеў адкрываць ecu, у выпадку блакавання я ўсведамляю, што мне адкрыць ecu зрабіць bck ў школе і аднавіць файл, каб прывесці ў рух механізм. Калі былі пэўныя уставіць зменныя, як некалькіх праграмістаў можа быць усе, пі? складана... я не ведаю, калі я не патлумачыў?
    Абсалютна, увеўшы занадта шмат зменных, вы губляеце кантроль.
    Я ? ясна, што чытанне/запіс у BDM, так і іп? бяспечнай, **** llo праграмнага забеспячэння, я маю на ўвазе, бачыў, што адкрыць фізічна ЭКЮ, а ў звароце ўнутры ? безумоўна, pi? тонкі, падключыце кабель OBD! Зроблена крыху практыкі ў паслядоўны, я б, вядома, прайсці да школы, я чытаў, што i-й? універсальныя і надзейныя Kess v2, Певень v54 і ...BDM 100?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў everyname Visualizza Messaggio
    Абсалютна, увеўшы занадта шмат зменных, вы губляеце кантроль.
    Я ? ясна, што чытанне/запіс у BDM, так і іп? бяспечнай, **** llo праграмнага забеспячэння, я маю на ўвазе, бачыў, што адкрыць фізічна ЭКЮ, а ў звароце ўнутры ? безумоўна, pi? тонкі, падключыце кабель OBD! Зроблена крыху практыкі ў паслядоўны, я б, вядома, прайсці да школы, я чытаў, што i-й? універсальныя і надзейныя Kess v2, Певень v54 і ...BDM 100?
    з kessv2 не працуеце ў школе эбу адкрытай (bdm і j-tag), то гэта зойме k-tag

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •