Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 36

Абмеркаванне: праблема audi a4 2.0 tdi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў SantaCruz23 Visualizza Messaggio
    добры дзень, а вы не спрабавалі праверыць, калі чытанне датчыка ціску впускного калектара ? лінейнай? часам скача чытаць ці чытае дрэнна, і не заўседы дыягназ, то выявіце,
    Я паставіў датчык новы, я праверыў на дыягностыцы, як дэфект, але не c'? няма пікаў ў сігнале

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    але вы адчуваеце, што і праблема рухавіка? таму што, калі пачынае расколвацца махавік або счаплення транспартных.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў Зак Visualizza Messaggio
    але вы адчуваеце, што і праблема рухавіка? таму што, калі пачынае расколвацца махавік або счаплення транспартных.....
    не ? праблему перадачы, калі я патрабую, максімальная магутнасць рипы вельмі мала. Сення я заўважыў, што паскарэнне на максімум і на месцы, захоўваў да 3000 абаротаў ідэальна, зараз мае бесперапынныя "гайданка"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    праверыць фарсункі....
    калі шкоду больш за 0,75 мг дызельнага паліва ў карэкцыі пайшлі....
    калі яны даюць крыху менш за гэтае значэнне, вы можаце паспрабаваць выкарыстоўваць добры напаўняльнік ачышчальнік для дызельнага паліва....
    ці, можа быць, bardhal або liquy moly....пакінь іншых брэндаў....і ўсе яны адстой, таму што яны на аснове газы....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    13
    што ціск прымушае вас загана?? заўседы такое ж ціск, ці сябе, робіць гэта ва ўмовах эксплуатацыі па-рознаму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    праверыць фарсункі....
    калі шкоду больш за 0,75 мг дызельнага паліва ў карэкцыі пайшлі....
    калі яны даюць крыху менш за гэтае значэнне, вы можаце паспрабаваць выкарыстоўваць добры напаўняльнік ачышчальнік для дызельнага паліва....
    ці, можа быць, bardhal або liquy moly....пакінь іншых брэндаў....і ўсе яны адстой, таму што яны на аснове газы....
    Выступаючы з майстэрні audi мне сказалі, што можа быць вал cammes, што вы ? злегку зношаная, я праверыў, але ? усе ў парадку.. нават Не ведаю іх прычыну. Я ўжо выкарыстаў напаўняльнік, datacool які да гэтага часу заўседы працавала, але не палепшыла х нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў SantaCruz23 Visualizza Messaggio
    што ціск прымушае вас загана?? заўседы такое ж ціск, ці сябе, робіць гэта ва ўмовах эксплуатацыі па-рознаму?
    Дэфект адчувае, калі вы ідзяце з met? паскаральнік ці менш, ад 2000 да 3000 аб, калі вы націснеце на макс адчувае сябе толькі ў 2100 абаротаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    40
    гэта таксама можа быць які-то датчык, які не чытае, як павінен...пайсці высветліць, які...але дапаможных да асноўных (аб,фаза і г. д.), я б, па крайняй меры, калі супраціў вакууму трапляе ў спецыфікацыі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў manu90 Visualizza Messaggio
    Выступаючы з майстэрні audi мне сказалі, што можа быць вал cammes, што вы ? злегку зношаная, я праверыў, але ? усе ў парадку.. нават Не ведаю іх прычыну. Я ўжо выкарыстаў напаўняльнік, datacool які да гэтага часу заўседы працавала, але не палепшыла х нічога
    ок, але вы праверылі, колькі карэкцыі робяць??
    аднак памятайце, нават prorposito тэрміны....
    што кіраванне крутоўны момант кут кулачка павінны стаяць паміж+ 0,5 і 1,5? рухавіку да мінімуму...
    у выпадку, калі рухавік супастаўлення і лепш злегку павялічыць гэта значэнне ў 2,5? таму што з улікам вялікага крутоўнага моманту, што калі ен атрымлівае ад гэтых рухавікоў, у паскарэнне, бывае, што рэмень вы stiri трохі, і вы сутыкаецеся затрымаць фаз газаразмеркавання, што, як добра даведаешся, на гэтыя машыны загадвае, а таксама пачатак упырску....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    13
    па вопыце, нават fap чысты не гарантыя выніку, калі ласка, праверце перапад ціску на фап і стану яе засмечвання..

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •