Я падлучаны праз OBD з гала-1260 на Mercedes Vito 2.2, як толькі я пачаў чытаць ? футбольны вентылятара....brividino холадна...але ? туды да ўпора і, асабліва, Віта ? партыі! Цяпер у мяне есць трохі страху пісаць...? здарылася?
Я падлучаны праз OBD з гала-1260 на Mercedes Vito 2.2, як толькі я пачаў чытаць ? футбольны вентылятара....brividino холадна...але ? туды да ўпора і, асабліва, Віта ? партыі! Цяпер у мяне есць трохі страху пісаць...? здарылася?
Або атакуе ракета-носьбіт
Ды ды x бяспеку бустер я заўседы прыкладаецца пры працы з ECU, гэтага я бачыў абсмажыць шмат кантролераў для батарэй, якія хадзілі ўжо?!
Затым з паскаральнікам напалі, не ? трэба зняць вентылятары ? правільна?
я яшчэ не аддзяляецца, але калі цягі ? вядома,лепш, staccala непасрэдна ад раздыма, што вы павінны легка ўбачыць
Вентылятар на mercedes edc15, як чытанне і запіс, у той час як на edc 16, толькі ў запісе. На некаторых ? цяжка адлучыць раз'ем вентылятара, так што вы спачатку зніміце засцерагальнік N1 у fusibiliera у капот.
Прывітанне, хлопцы, я чытаў усе абмеркаванне, і я магу добра зразумець, cpe траўма можа прайсці падчас праграмавання да тых часоў, пакуль гэта не скончыцца...
З маім пеўнем ад 10€ у мяне ўжо запланавана два аўтамабілі, адзін у ЭБУ M1.5.5 з 156 Twin Spark, з кучай правадоў, каб даць 12В на пін-код 10, і яшчэ быў момант 1,3 mjet, да якой я толькі зрабіў, каб прачытаць файл.
Паколькі мяне цікавіць праграмаванне на M. 1.5.5, што шанцы ёсць, каб заблакаваць гэта ЭКЮ, якія ўжо раздражняе і недатыкальная? Ці здаралася так заблакаваць? Можа быць, гэтыя ECU, больш старыя, менш адчувальныя з існуючых?
Дзякуй
Нічога новага?