Я магу сказаць вам, што не ? праўда, што калі перавышае 450 auto v? у recovery...для майго асабістага досведу я зрабіў запіс з "спартыўную выхлапных" ад 2,0-CrTDI ex170Cv добра 217Cv і 470Nm без купюр магутнасці, а потым павялічваюцца ў 227Cv і 465Nm і без супастаўлення з DSG пакуль вынікаў, зрабіў пасля толькі фактар паляпшэнне змянілася. А калі гэта тычыцца карту есць абмежаванні крутоўнага моманту, якія пры перамяшчэнні не даюць праблемы...важна ? што магутнасць, Нм не захоўваецца доўга, у адваротным выпадку, не ? праўда, што абмен памеру, так як калі v? бачыць DSG і мае абмежавальнікі, устаноўленыя ў 350 нм максімальнага крутоўнага...то гэта значыць, што калі адзін пераўзыходзіць іх памер?? Bastarebbe фігня, калі cos? гэта было...не ? cos?. Акрамя гэтага, калі транспартны сродак ? да чэрвеня 2010 тэхнічна вы можаце зрабіць у БД, але я, шчыра кажучы, у частцы 2/3 не раз я ніколі не адчуваў яе ў паслядоўны xk? калі завісае, не ? сказаў, што вы знаходзіцеся на файл у сеткі...лепей страціць паўгадзіны і больш? і будзьце спакойныя і шчаслівыя...![]()