Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 31 11-20

Абмеркаванне: Fiat Ulysse не 2.2

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Мне праверыць, калі файл ўкладання ? scodificato добра,
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    калі ? цяжка атрымаць фарсункі проста атрымаеце любы іншы elettroiniettore звычайнай сям'і..і паглядзець, калі пырскае
    у самай справе ? тое, што я збіраўся зрабіць, таму што зняць фарсункі на гэтай машыне ? сапраўды подзвіг

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    gerard я настойваю, што гэта помпа нізкага ціску...ціск ж павінна быць каля 4 бар), у адваротным выпадку nisva...
    тады я не думаю, што фарсункі перастаюць працаваць, у любы момант, і нават робячы тэст інжэктара звонку, што паглядзець?ок, пырскае, але калі прэс не ? права, як паглядзець??што вы робіце, пакладзеце палец перад пульверызатара, каб убачыць, калі вы апынецеся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    што вы робіце, пастаўце палец перад пульверызатара, каб убачыць, калі вы апынецеся?
    Ahahaha, няма пальцаў, мне патрэбны для працы, у любым выпадку, заўтра з раніцы пастаўлю дыягназ і манометр, то ў другой палове дня або па вечарах мы аднаўлю

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ад дайце нам ведаць, як толькі вы можаце, таксама, чаму? comescrivevo на tread mercedes c220 cdi я думаю, што праблема ўсе, як помпа BP.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    зрабіце diagniosi і вымярае ціск і паведаміце нам вынікі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Прабачце, хлопцы, але сення ў мяне не было часу нават, каб убачыць, што колер быў ulysse і, такім чынам, няма доказаў, адклаў усе, што на заўтра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    калі фарсункі пырскаюць рухавік запускаецца... " або "d"? нейкі намек..помпа bp павінна перавышаць 1,5 бар (ціск у якой поршань з спружынай, які знаходзіцца пад штуцэрам на ўваходзе ўсіх common rail bosch апускаецца і f? увайсці дызельнае паліва ў помпу, калі цячэ ****** .. ), а працоўны ціск складае 2,5-3,0 бар.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    прабачце, калі я ўмяшання, але, не маючы аўтамабіль наперад ? трохі цяжка даць вам добры савет або рэкамендацыі, накіраваныя..? трэба зняць усе сумневы.
    Фільтр дызель ты праверыў?
    Вы праверылі размеркаванне, калі ? усе ў працэсе?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    крыс зрабіў ? што жэрар slacking пасля таго, як ен прыводзіцца ў рух пасля працяглай стаянкі, а цяпер раптам не хапае я не думаю, што размеркаванне скокаў ад аднаго моманту да іншага-фільтр дызельнага паліва, аднак, заўседы добра, каб праверыць яго, але я настойваю, што праблема ва ўсім ? помпа вр рухавікі psa трэба шмат прэс-ісці мне ? ужо наткнуўся на xantia 2.0 hdi прэс-вр было 2бар ? не заводзіўся, замяніў помпу hpcr мяркуючы, што гэта была яна ? nisva усталяваны новы помпа вр з 4bar аўтамабіль ? гуляе таксама з старога помпы hpcr...
    аднак цяпер, я думаю, лепш за ўсе я памятаю, што на ferarri 807,што тое падобныя на ford,высветліў эксперт, праблема акіслення кантактаў эбу як гэта ? размешчана прама пад вадасцек лабавога шкла я б не хацеў, што здарылася з вамі? дзіўны факт ? што раней ? гульню, калі ecu быў акісляецца не сыходзіў зусім, я думаю....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 09-10-2012 ў 15:08

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •