Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19

Абмеркаванне: fiat bravo 1.6 120 л.з., faux recovery..

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

fiat bravo 1.6 120 л.з., faux recovery..

У мяне есць "брава"? прыехала да мяне ў майстэрню пасля іншых для дэфекту дзіўна, таму дэфекту дзіўна і спарадычным, то есць-лэдзі, што кіраўніцтва ўсе здарылася яшчэ раз, што ен ( recovery) на шашы, здараецца менавіта тады, калі быў абгон.
    У дыягностыцы расходомер паветра , ужо заменены на масы паветра, што датчык на впускном, а я гэтую пятніцу я замяніў l электрамагнітны клапан, які кіруе turbo, чаму?!? дэфект мае мы зрабілі гэта толькі адзін раз, і калі вы ішлі паверсе, але ? так дзіўна.. напрыклад, я зрабіў невялікі крок, затым другі і першай, то даючы газ не мае планшэта, але паступова машына не хадзіў, млявы млявы, як, калі ? у recovery таксама дае ўвесь газ, не ? нічога не змянілася, затым палегчаны акселератар, і машына ? вярнулася, ок, больш рабіць дэфекту , па меншай меры, тыя км, што я і зрабіў.
    Я не ведаю, калі я разумею, у spegazione, вы ? ніколі не здаралася нічога падобнага?
    Даказана з дыягназам нападу не зрабіў зморшчыну.
    Тое, што я не разумею ? чаму? deverilevare гэты недахоп, я думаю, як, што закрывае двухстворкавы клапан, і затым раптам вы riapra.
    Што вы кажаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Машына ? арыгінал або меў mdoifcihe тыпу egr, fap або іншы ? sempba амаль recovery для overboost занадта высокай, што можа быць звязана з праблемай зменнай геаметрыі ў trubina.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Шчыра кажучы, машына не ведаю, калі ? сопоставлен , я не чытаў flash.
    ? чаму? тады выходзіць дэфект на расходомер ? І чаму? не застаецца ў rec?вельмі, па-вашаму?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    сыходзіць дэфект, таму што цягне менш паветра, чым той, які вы чакаеце, цяпер гэта да вас, каб знайсці, таму што'
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    колькі chilomerti машыны? паспрабуйце праверыць, ці, калі вал турбіны мае гульня ,як восевай, што ўступы ,калі турбіна не коціць не усмоктвае паветра , паглядзець добра, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог не заблакаваны, то я не памятаю, калі машына мае матылькоў, кантралюе матылькоў на калектараў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    гэты матор збірае swirl, я, аднак, controllerei таксама зменнай геаметрыяй, я ? поспех ж на mazda 3 1.6 hdi, а? паведаміў нізкага ціску калектараў, але праблема (як аказалася) была ідэнтычная вашай!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    паміж тым, што вы робіце ўсе выпрабаванні, рэкамендацыі, chiudigli таксама сістэмы рэцыркуляцыі ог з ляза.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Дзякуй за інфармацыю , у любым выпадку машына ? новы можна сказаць толькі 80000 км .
    Дрэнны ? што гэты дэфект робіць гэта, калі хоча яна, не ? што вы можаце прывесці ў пэўных умовах, каб зрабіць яе зрабіць, чаму? залозы з кампутара ў машыне, паглядзіце, што адбываецца ў гэты момант.
    я казаў дросельнай засланкі, што на ўваходзе ў калектар, чаму? я ? жылі на упрыгожаныя які працаваў добра, дыягназ актыўнай, а затым, калі рабілі стартар, заўседы была зачынена, і не сыходзіў, так ? іншая справа, але, вынікаючы таго, што кажа дэфект прыводзіць мяне мае думаць так.
    Тады дам гэта вочы на геаметрыі, калі вы нічога не бачыце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    мне здарылася аналягічная праблема на volvo xc90 пасля прыкладна 200 км шашы губляла магутнасць, кліент, калі ен accorgeva толькі тады, калі ен рабіў абгон. Завісала геаметрыі зменнай у гэтым выпадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    што cod, вы' d памылка?памылка расходомера для занадта высокі, я нізкі?
    я purirei або disattiverei клапан egr, я думаю, іх праблема.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •