У мяне есць "брава"? прыехала да мяне ў майстэрню пасля іншых для дэфекту дзіўна, таму дэфекту дзіўна і спарадычным, то есць-лэдзі, што кіраўніцтва ўсе здарылася яшчэ раз, што ен ( recovery) на шашы, здараецца менавіта тады, калі быў абгон.
У дыягностыцы расходомер паветра , ужо заменены на масы паветра, што датчык на впускном, а я гэтую пятніцу я замяніў l электрамагнітны клапан, які кіруе turbo, чаму?!? дэфект мае мы зрабілі гэта толькі адзін раз, і калі вы ішлі паверсе, але ? так дзіўна.. напрыклад, я зрабіў невялікі крок, затым другі і першай, то даючы газ не мае планшэта, але паступова машына не хадзіў, млявы млявы, як, калі ? у recovery таксама дае ўвесь газ, не ? нічога не змянілася, затым палегчаны акселератар, і машына ? вярнулася, ок, больш рабіць дэфекту , па меншай меры, тыя км, што я і зрабіў.
Я не ведаю, калі я разумею, у spegazione, вы ? ніколі не здаралася нічога падобнага?
Даказана з дыягназам нападу не зрабіў зморшчыну.
Тое, што я не разумею ? чаму? deverilevare гэты недахоп, я думаю, як, што закрывае двухстворкавы клапан, і затым раптам вы riapra.
Што вы кажаце?