няма іван, гэта не я , не я спрабаваў перапісаць толькі e2prom
пасля стральбы травень ад ноўтбука і месца , а я думаю, што на месцы яна не ў тым, што, калі перапісаць увесь файл цалкам bdm арыгінальны аўтамабіль ідзе добра........
няма іван, гэта не я , не я спрабаваў перапісаць толькі e2prom
пасля стральбы травень ад ноўтбука і месца , а я думаю, што на месцы яна не ў тым, што, калі перапісаць увесь файл цалкам bdm арыгінальны аўтамабіль ідзе добра........
Выбачайце, калі не я-адказаў першы.
У маім выпадку, не ? праблема кантрольнай сумы, я ўпэўнены, чаму? калі арыгінальныя (запісаўшы яго ў паслядоўны з Genius) шпіен, з'язджаць назад.
Гэта проста particolarit? праграмнага забеспячэння, якая выконвае праверку ў адным з бітаў перамыкача off (праверана пішу толькі змены).
Я вырашыў проста выкрэсліваць клас для адмовы U0301 паколькі гэтая версія праграмнага забеспячэння разводзіў толькі індыкатар няспраўнасці, але не хадзіў у recovery. Пошук у рэжыме? 8-разрадныя паслядоўнасці 65,1,2,1,1,11,2,1,14,2,2,74,2,1,11,2,1 і адрэдагуйце ў 65,1,2,1,1,11,0,1,14,2,2,74,2,1,11,0,1.
Метад ? дастаткова rambles? працуе.
Калі ен таксама ідзе ў recovery праблема становіцца, безумоўна, вялікая.
выдатна, дзякуй, хлопцы , я забыўся адказаць, але рашэнне MatteoP працуе выдатна. брависсимо![]()