Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469

памылка kernel32, не адкрываецца праграма

Прывітанне
    Калі я спрабую адкрыць праграму obd2,я з класічным акно windows, якое кажа, што не ўдаецца адкрыць праграму з-за памылкі і просіць мяне накіраваць у цэнтр вырашэння праблем. Аналізуючы памылкі, файл, які d? праблемы ? у kernel32.dll.

Хто-небудзь з вас аналагічная праблема вырашаецца? Я заяўляю, што ўсе працавала да якой-то дзень f

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Добры дзень, калі вы паведаміце нам аб, што версія tool выкарыстоўвае, што АС, а што вы зрабілі гэта зноў, перш чым праблема...<выкарыстоўвайце антывірус?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    калі ? адзін v48 мы, і я стаў тупей на тры дні... потым я вырашыў, абнавіўшы ept.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    WINDOWS Windows xp sp3, антывірус адсутнічае, Певень v2 версія 50-084.

Я не зрабіў нічога новага, акрамя звычайнага выкарыстання кампутара. Я спрабаваў выдаліць і пераўсталяваць драйвера іх. Але нічога. Я нават выдаліў тэчку fgtech, але нічога не змяняецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Выбачайце! Антывірус касперскага... Пракляты Т9

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У мяне есць рашэнне... але я павінен паставіць знешняя спасылка на іншы сайт, і не ? дазволу, што я ведаю.

Паспрабуйце пашукаць з ******: solve Майстар FGTech Galletto 2 EOBD2.exe Error

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    У мяне есць рашэнне... але я павінен паставіць знешняя спасылка на іншы сайт, і не ? дазволу, што я ведаю.

Паспрабуйце пашукаць з ******: solve Майстар FGTech Galletto 2 EOBD2.exe Error
    Дзякуй blackwolf76 ? было правільнае рашэнне, хоць усе яшчэ не разумею, чаму? гэтай праблемы, у ната не выкарыстоўвалі пеўня. На дадзены момант гэта не праблема КАМПУТАРА, але ў hw певень

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    ? праблема чыпа пеўня, Я... я павінен быў абнавіць, што я на працу кожны дзень, і адзін, які я ніколі не выкарыстоўваў яго, адначасова перасталі працаваць.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •