Стар. 13 з 17 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima
Вынікі 121 да 130 161

Абмеркаванне: Kess v2, ці не?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    я бачыў тыя, якія прадаюць no limitation прадаюць kess з праграмістам карціны, jtag., чытаючы на сайце з прадаўцоў вы павінны зварыць на kess грэбень і падлучыць яго да карціны, яны даюць вам файлы і праграмы, у выкарыстанні з карціны, каб скінуць маркеры без отпаять мікра.
    па крайняй меры, я зразумеў, cos?

замест таго, каб ktag пасля 500 пісання, я кідаю яго, і ен я купляю іншую, сваю працу зрабіў і павінен сысці ў адстаўку
    Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 27-05-2014 да 21:38

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Мікра не ? сціраны. Вы можаце saldarne адзін пусты і загрузіць sw без абмежавання жэтонаў
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў Рос Visualizza Messaggio
    Мікра не ? сціраны. Вы можаце saldarne адзін пусты і загрузіць sw без абмежавання жэтонаў
    Рос першы выпуск быў cos?, гэта значыць, давялося купіць новы чып адрозніваецца ад сабе дазволіць перапісваць кожны раз, што ў канчатковым выніку лексем, якія існуюць ужо? аснашчаны новым чыпам, але вы заўседы павінны яго.....

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Такім чынам, не маюць пі? абарону ад запісу? Добра было б ведаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    няма, нават са старым kess проста замяніць мікра з адной пу? перапісаць некалькі разоў, вы падключыце карціны, і скідаюцца маркеры.
    новыя kess v2 ўжо мікра rescrivibile.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў Рос Visualizza Messaggio
    Я пісаў вышэй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    [08.18.33] прадавец: 1 Newest Version: V1.89
    2 Няма tokens.THE j-tag фішкі only have 60 жэтонаў у unit,but we send you on programmer in package,you can charge жэтоны by your own,it has user manual on how to do it.pls don't worry.
    [08.18.57]xxx: so no need to desolder the motorola чып true??
    [08.19.20]xxx: just the plug карціны, праграміст
    [08.19.24] xxx: to kess
    [08.19.27]прадавец: no need,only the program chip in the main unit,the yesyes,толькі Карціны,

я не разумею, вы кажаце мне, што не ? rescrivibile і гэты кітайскі прадавец мне кажа, што я магу загрузіць маркеры на чып, ен мне намякнуў, што я магу перапісаць, як я хачу без замены мікра.

я купіў ад гэтага прадаўца ? два тыдні, якія я чакаю, а затым я ая arriver? у kess з абмежаваннем 60 маркер, вам трэба? купіць мікра-вакууму насіць ўнутры праграмнага забеспячэння без абмежавання маркер?

я ў замяшанні, хто-то пу? растлумачыць?

Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Рос першы выпуск быў cos?, гэта значыць, давялося купіць новы чып адрозніваецца ад сабе дазволіць перапісваць кожны раз, што ў канчатковым выніку лексем, якія існуюць ужо? аснашчаны новым чыпам, але вы заўседы павінны яго.....
    я лічу, што рацыю запал рухавікі з таго, што я чуў
    Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 27-05-2014 да 21:37

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    5
    Я вам раскажу мой вопыт з kess v2 купілі ў інтэрнэце. На жаль, я ? адбылося інтэрфейс програм? дрэннае. Здавалася цудам, што ен працуе. Хоць я павінен сказаць, што на машынах трохі больш? праблемы (edc16 ford або bmw)? рэгулярна ПАСАДЗІЛІ, як кожны patacca, што вы паважаеце. Аплачваецца ў дадатак 400e, да шчасця, грошай пасля доўгага спрэчкі. На мой, поўны j-link, і чыпы, праграмуемыя, было ўжо? схільнасць да праграмавання. Ад галасы ў калідоры існуе спосаб "ператварыць" у версіі slave ў master full. Бачыў, што заўседы шмат грошай, у гэтым выпадку, калі-небудзь ? пажадана купіць адзін з гэтых з арыгінальнага абсталявання і як мінімум гарантыю на вынік працы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    добры дзень, дзе вы прачыталі, што ? можна ператварыць v2 slave на master? дзякуй

калі б у мяне была апошняя версія праграмнага забеспячэння kess б я і slave ў master не дапаможа, купіць пратаколы slave правільна? дастаткова спампаваць праграмнае забеспячэнне kess, што яна павінна ісці? ці я павінен знайсці версію праграмнага забеспячэння kess craccata, што функцыі з master?
    Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 27-05-2014 да 21:36

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Сення я чуў, сябар ? яшчэ адзін з розных kess з giallini, што вам адпраўляюць карціны, але мікра не ? для запісу, то тады трэба зноў змяніць мікра-звярніце ўвагу, што comprate...........

Стар. 13 з 17 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •