Як вынікае з назвы, я павінен scodificare гэта экю, якія часткова або ў цэлым, было цікава, экспертаў, пасля ўжо? прачытаў яшчэ пост ,калі immo decoding для ўсяго добра, і калі ecu магу я гэта чытаць ці толькі пісаць дзякуй
Як вынікае з назвы, я павінен scodificare гэта экю, якія часткова або ў цэлым, было цікава, экспертаў, пасля ўжо? прачытаў яшчэ пост ,калі immo decoding для ўсяго добра, і калі ecu магу я гэта чытаць ці толькі пісаць дзякуй
Цікавіць, таксама, м?..
ці ME1.5.5 GM, а не ці яшчэ не спрабаваў прачытаць, чаму? або сумненні на pin out..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
вы можаце толькі пісаць у файл без иммо
увага, усе мяне fiat group зроблена ў boot і добрае абсталяванне
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
Я прашу занадта шмат, улічваючы, што я дрэнна чуў, як meucci, што і...........x файл ўжо правераны дзякуй
прывітанне scinti, што інструмент у вас есць, каб прачытаць? чытае boot, залежыць ад таго, калі ваш інструмент пакінь. вам савет, калі вы можаце зрабіць чытанне з вашым прыладай, каб кантраляваць яго з дапамогай рэдактара і compararla з файла, які вы ад immodecoding
Падключыце ваш праграміст K-line, як на фота злева, а затым з наканечнікам cortocircuita пункту паказана на фота справа.
Я mpps v 5. певень v 48 і 53 дзякуй усім