Прывітанне
Так, я згодны.
Прывітанне
Так, я згодны.
табе проста цікава, каб зразумець, калі гэта можа быць на самой справе рахункі-фактуры еўрапейскай
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
як вы аддаеце перавагу![]()
я ўзяў некалькі, і я павінен сказаць, што яны сапраўды добра зроблены і ідуць вялікія...я не думаю, што сабраны ў еўропе партугалія, італія.....так яны ўсе кітайскія....? да гэтага часу я рабіў усе працуе....
трымайце нас у курсе....можа быць, мы параўнаем іх, як толькі вы прыедзеце...
як ен убачыць, калі клон-якасць " - я не, я бачыў іх усе ж
глядзець я іх адкрытых і два, і я павінен сказаць, што адрозненняў акрамя вокладкі не маю ўяўлення.....відавочна, што іншым важным адрозненнем была цана....і вы dir? з маім я зрабіў edc17 kia ў boot, што не было іншага.....таму ў асноўным яны ўсе аднолькавыя....можа быць, з'? ад сябе кантраляваць якасць? швоў, але кампаненты ўнутры аднолькавыя....я бачу, калі я магу паказаць фота.....майго магу зрабіць, партугальская я павінен убачыць, сустрэцца...
Трэба ўлічыць, што важна: калі вы бачыце, кампанент, я, напрыклад, сіні колер (магчыма рэле), з надпісам "Хітачы", ці не ? сказаў, што гэта арыгінальны прадукт. Працуюць кампаненты кланаваных маркі Bosch, Marelli, etc, я вырашыў, што калі не робяць нарыхтовак для зборкі інструмент для'*********![]()