Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 24 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    10
    Citazione Першапачаткова Напісаў pabloescobar Visualizza Messaggio
    Для механікаў, якія выкарыстоўваюць тлушч, чорны вяртайцеся на тыя машыны і паспрабуйце зняць гэтыя поршня цяпер, чаму? яны будуць прывязаныя, як калі б яны былі не зварныя, таму калодкі не вяртаюцца-й? назад яны могуць пашкодзіць корпус манітора, прычым апошнія і дыскі. Зак, калі ласка, я маглі б вы даць характарыстыкі, што тлушч, які вы працытавалі

Дзякуй
    У тэорыі, вясной torsion, або іншай сістэмы нагадаем, губак ? вывучаў, каб перашкодзіць сіле прыкладна 45кг (у сярэднім, то есць розныя памеры і сілу, змены, меры, па-ранейшаму, звязаных з цаля, 180 188 203 228 ectc) menrte, калі ен затрымаўся поршань у цыліндр невялікая ўнутраная спружына супраціўляецца некалькі Кг, але калі застаецца заблакаванай у упартыя спружыны torsion, або іншай сістэмы нагадаем, сківіцы sietema рэчы, калі rsta заблакаваны вярнулася( як правіла, на сістэмы з тб LFM выратаванне або ярмо, нерэгулярна) пры тармажэнні чутны клац клац поршня, што частка бомба і мідыі на галаву, сківіцы, гэта прыводзіць да выдатку хутка і галоўкі поршня, што ў сучасныя аўто (ад 10 гадоў і тут) ? часта ў сплаў алюмінія.
    між іншым, тлушч канкрэтнае ? вытанчаны, пакласці тлушч з прымешак азначае, асудзіць на смерць, паверхні, цыліндр/поршань.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    Я перапрацавана некалькі суппорты тармазоў, але пасля дбайнай ачысткі рамонт, поршань, lubrificandolo з маслам тормазы і ў мяне ніколі не было ніякіх праблем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco1971 Visualizza Messaggio
    Я перапрацавана некалькі суппорты тармазоў, але пасля дбайнай ачысткі рамонт, поршань, lubrificandolo з маслам тормазы і ў мяне ніколі не было ніякіх праблем.
    не зразумейце мяне няправільна франк,але гэта было рашэнне, якое было прынята некалькі гадоў таму, і што вы можаце па-ранейшаму выкарыстоўваць на аўто даўно,гэта было выдатнае рашэнне. але абцугі сучасныя не працуе добра, таму што змяніліся матэрыялы, якія выкарыстоўваюць для поршневыми суппорт,шыны, якія выкарыстоўваюць сильфоны,нават пылу не больш аднаго рахункі-фактуры і якасці сучасных....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    40
    сіліконавая змазка і перайсці ціхі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    не зразумейце мяне няправільна франк,але гэта было рашэнне, якое было прынята некалькі гадоў таму, і што вы можаце па-ранейшаму выкарыстоўваць на аўто даўно,гэта было выдатнае рашэнне. але абцугі сучасныя не працуе добра, таму што змяніліся матэрыялы, якія выкарыстоўваюць для поршневыми суппорт,шыны, якія выкарыстоўваюць сильфоны,нават пылу не больш аднаго рахункі-фактуры і якасці сучасных....

да прычыне, зак, але я асабіста ніколі не меў ніякіх праблем, можа прыняць гэты метад, безумоўна, з дапамогай спецыяльных сродкаў, і гэта заўседы лепш

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    10
    вочы, што алей, spece, што і для тармазоў DOT elvati калі есць гуму, да? прымушае стаць занадта мяккай і c'? рызыка таго, што scuffi, кажа, добра, Зак, час колавыя тармазныя цыліндры былі чыгунныя, апрацаваная ў pienod іх зліцця, навушнікі гумы менш тэхналогіях, але па-чартоўску тоўстыя, колавыя тармазныя цыліндры пруткоў і сеткі, 2 кольцы, стрыманасць, цяпер усе ў сплавы allumio адзін у бяспекі, чаму? допускі былі даведзены да мінімуму (але не тут, дазвольце мне казаць, што я хацеў сказаць..) і навушнікі зроблены з гумы прыватнасці, вы, sar? тэхналогіях, але свідраванні гледзячы на яго, часта толькі ў штуцеры банкетаў ручныя аператары ўсе псуюць, час nons arebbe ніколі не адбылося было лепей, калі было горш, сказаў бы мой дзядуля buonanima

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    За некалькі кляшчоў, я азнаеміўся... Але сала крэмнія я заўседы знаходзіў у камплект пастаўкі! У колькасць? gi? козачка

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў pabloescobar Visualizza Messaggio
    Для механікаў, якія выкарыстоўваюць тлушч, чорны вяртайцеся на тыя машыны і паспрабуйце зняць гэтыя поршня цяпер, чаму? яны будуць прывязаныя, як калі б яны былі не зварныя, таму калодкі не вяртаюцца-й? назад яны могуць пашкодзіць корпус манітора, прычым апошнія і дыскі. Зак, калі ласка, я маглі б вы даць характарыстыкі, што тлушч, які вы працытавалі, Дзякуй
    я выкарыстоўваю цюбік у cfg варта 7/10 еўра, калі ен выкарыстоўвае вельмі мала і доўжыцца ўсе жыцце.....

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    аднак існуе шмат марак,таксама wurth робіць гэта добра,важна і мае супраціў тэмпературы не менш за 200?c ,ti diro' больш' існуюць і мадэлі, гэты тып тлушчу з тэкстурамі зменных для дыферэнцыяльных,вядома, і рэчы з гонкі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Толькі для інфармацыі, я ніколі не выкарыстоўваць на поршань суппорта менавіта, чаму? я заўседы выкарыстаў змазку з камплекта, але вы можаце выкарыстоўваць пасту з медзі, магчыма?
    Я гэтым карыстаюся для зняволеных калектараў, для апоры колы...

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •