рады за цябе, хоць у маім выпадку гэта не спрацавала, гэта спроба, якая, вядома, таксама я зрабіў...
рады за цябе, хоць у маім выпадку гэта не спрацавала, гэта спроба, якая, вядома, таксама я зрабіў...
аднак на гэты раз варыянт з дынамічным кодам...
бачылі, мы я хацеў бы ведаць, rolling code,але мяняецца нават тады, калі ўключаем і spegnamo харчавання падчас чытання/запісу ў boot, калі просіць выключыць харчаванне?
ніхто не можа svelarci таямніца rolling code?
Мне трэба зразумець, як працуе essattamente гэта робіцца ў rolling code. Калі ? тое, што тычыцца толькі ecu, або ўключае, напрыклад, таксама блок кіравання бартавога кампутара.![]()
Ад матфея
Я таксама думаю, я cos?. Я нават думаю, што пішу ecu праз obd аўтаматычна ў канцы ліста bsi або ecu вы ricalcoli усе коды, якія іх абслугоўваюць. Настолькі дакладна, што, калі я пісаў файл corroto праз obd прыбыў у канцы ліста, даваў памылкі, як: "chk error" або што-то падобнае, а калі я праз boot mode піша ўсе без памылак, але машына не ездзіла ў роўнай ступені ні ў адным з двух выпадкаў. Пішу правільны файл, а не праз obd у канцы запісу не даў якіх-небудзь памылку ? чуў працу ўсей сістэмы.![]()
Ад матфея