Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 31

Абмеркаванне: Fiat Ulysse не 2.2

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89

Unhappy Fiat Ulysse не 2.2

Вось тут, на мой першы добры пост (sar? трохі lunghetto) з праблемнай вельмі дзіўна,
    гэта Ulysse 2.2 2004 год, эбу edc15c2 hw0281011522 sw1037368845, то я растлумачу,
    аўтамабіль быў майго свекра, які, на жаль, пакінуў нас прыкладна паўтара года, з тых часоў аўтамабіль ? нерухома і ніхто не выкарыстоўваў і/або тым, паклаў у матацыкл, цяпер каля месяца таму мой зяць паклаў на матацыкле, каб ўлічваць гэта p? alche ? зламаў рукаў для вады і станцыі. мы прывялі аўтамабіль у маей майстэрні з калясьніцы выратавання, па прыбыцці я пачаў асабіста аўтамабіль з кабелямі, чаму? батарэя была разраджана і я запампаваў аўтамабіль універсал дапамогі,ўстаноўка на палубе, у майстэрні, я замяніў ўтулку зламаў з аднаго часовага і я трымаў аўтамабіль у рух, каб пару гадзін sincerandomi, што яны не створаны іншыя пашкоджанні, тыпу пракладка галоўкі згарэла або вадзяной помпа з страт з-за доўгага прастою, замовіў ўтулкі новыя, па прыбыцці я пачаў аўтамабіль і дастаўленая ў майстэрню, я замяніў той жа, паркоўка аўтамабіля па-за для таго, каб зрабіць працу на іншы аўтамабіль і падчас яго, каб скончыць працу, аўтамабіль не pi?............
    Рухавік пракручваецца, але не запускаецца
    Няспраўнасцяў у ecu няма
    помпа нізкага ціску ок
    абароты рухавіка ок
    иммо ок
    забыўся, часам не працуюць шкла электрычныя і цэнтралізаваных
    думаў праблема з ключамі і ў другой (маей свякрухі, на жаль ? р? забыўчывы) я правеў scodifica поўная, але нічога не хочуць ведаць
    праверыў усе засцерагальнікі і ўсе, я кажу ўсе,
    цяпер мой сябар сення сказаў мне, што быў такі выпадак, і пасля таго, як сышоў з розуму за некалькі дзен знайшоў раз'ем не замацаваны пад рулявой калонкі.
    Ен нейкі ўдзельнік форуму ? калі-небудзь, або больш дзіўныя рэчы здараюцца толькі са мной??
    мы прымаем парады для кожнага тыпу
    адна вельмі важная рэч, іншы сябар-механік сказаў мне, што былі выпадкі, калі блок AB, правеўшы мокрай з-за пранікнення вады не было, пачынаючы з аўтамабіля, каб праблемы, звязаныя з can, на самай справе я памылак невядомых у AB, але я не хачу ў гэта верыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Што я раблю, я rottamo або дайце мне руку, каб вярнуць яго ў рух??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Ціск на rail l' вы кантраляваны стартара??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Вы ціск ? правільна, умовы для запуску есць усе, рухавік не запускаецца, чаму? на мой погляд, не адчыняюцца фарсункі, праблема не ? механічныя, але і электрычныя па сваей прыродзе, бо некаторыя блокі кіравання тыпу ac, цэнтралізаванай і шкла люстэркі не адказваюць, зрабіў ? што ў эбу рухавіка есць няспраўнасці, за выключэннем ****llo cerina, але нават без cerina аўтамабіль павінен з'ехаць, sar? сышла з розуму ECU?
    затым, калі праблема была ў высокім ціску павінен быў яго запомніць, як недастатковае ціск.
    я знаходзіцца яшчэ сумненні могуць быць заблакаваныя фарсункі? магчыма, з-за паліва, стары,
    я не ведаю, што думаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Зрабіце тэст...вазьмі інжэктар ад рухавіка, то яго падключэнні звонку, так што вы можаце убачыць, калі ен працуе...то дайце нам ведаць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    добры дзень, вы можаце ведаць, што ціск у вас у avviammento ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Мне праверыць, калі файл ўкладання ? scodificato добра,
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    каб зняць фарсункі на гэтым аўто націсніце выйсці рухавіка, чаму? на гэтым мантуецца на гідраўлічны здымніка, які робіць шмат сілы, зараз не памятаю, але мне здаецца, што-то каля 800-900 кг ціску для estarazione...http://www.youtube*****/watch?feature...&v=4F-7N9Gp2Is
    аднак я не думаю, яны інжэктары пайшлі, я думаю, хутчэй да помпы нізкага ціску ў рампы..
    рухавікі psa трэба вялікі ціск з боку помпы нізкага ціску, у адваротным выпадку з капустай, якія пачынаюцца....я ? наткнуўся на citro?n xantia 2.0 hdi, што ен не хацеў з'ехаць, нават не цягне на мілі і на дыягностыкі, я даваў мала ціску ў рампы,ніжэй 300 бар,для якой я замяніў помпу hpcr чаму? я думаў, яна адказвае, але было грушу электрычнай емістасці нізкага ціску, што не было загружана досыць усяго завода і не мог дабрацца да помпы hpcr ўсе ціск, неабходна да мінімуму.... цяпер выкак аўтамабіль у uestione ? было шмат спыняецца пу? быць, што вышэй і я перастаў "pressionare", як вы павінны....не падманвайце сябе, чаму? магчыма, адлучыце трубку, якая ідзе ад гэтага ? вы бачыце, што адбываецца шмат дызельнага паліва....тое, што мае значэнне ? ціск, што гэта можа стварыць....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 07-10-2012 ў 21:37

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    каб зняць фарсункі на гэтым аўто націсніце выйсці рухавіка, чаму? на гэтым мантуецца на гідраўлічны здымніка, які робіць шмат сілы, зараз не памятаю, але мне здаецца, што-то каля 100-150 кг ціск для estarazione...
    аднак я не думаю, sianogli фарсунак пайшоў я хутчэй думаю на помпа нізкага ціску ў рампы..
    рухавікі psa трэба вялікі ціск з боку помпы нізкага ціску, у адваротным выпадку з капустай, якія пачынаюцца....я ? наткнуўся на citro?n xantia 2.0 hdi, што ен не хацеў з'ехаць, нават не цягне для chilometriper нізкага ціску ў рампы,да 300 бар,у якім я замяніў помпу hpcr чаму? у стартар не хацеў ведаць, для нізкага ціску, думаў, што гэта яна, але праблема была ў тым, грушу электрычнай емістасці нізкага ціску, што не было загружана досыць усяго завода і не мог дабрацца да помпы hpcr ўсе ціск неабходна....
    Вы маеце рацыю, але нізкае ціск ? першае, што я праверыў, і ? ок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Паглядзіце, зараз дакладна не памятаю, у любым выпадку, заўтра пастаўлю дыягназ і паўторна праверыць, аднак, на маю думку праблема ? чайнік, або фарсункі заблакаваныя і не пырскаюць, так што спрабуем стартар не паліць нічога з розумаў і не згадвае мінімальна запусціцца, калі праблема была ў падзенні ціску з аднаўленнем фарсунак або іншы, па меншай меры, павінен быў паспрабаваць, не паліць, не частка нават trainandolo

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •