cio? ты ў акне праграмы, а не 2013?
Улічваючы тое, што я пачатковец у гэтай вобласці, і, што пеўняў да гэтага часу ніколі раней не бачыў (я выкарыстаў mpps), мне прыходзіць prox тыдзень адзін v54 (па крайняй меры, cos? ? апісанне), і прадавец сказаў мне, што ? пабудаваны ў Партугаліі. Вам, аказваецца, што сапраўднае паходжанне?
І так як я ўзяў для таго, каб defappare адзін zafira, які cdti 150cv edc16c9 вас, што вы ўжо ведаеце? гэты інтэрфейс, робячы гэта толькі ў паслядоўны або вы павінны зрабіць гэта ў школе? (У гэтым выпадку прыйдзецца? вучыцца добра, але, як гаворыцца "c'? заўседы ў першы раз "
Я не ведаю, калі рэгламент дазваляе казаць
Тыя, у паслядоўны вы пішаце толькі і можна было выкарыстоўваць таксама mpps. На школе вы можаце зрабіць у bdm.
Пеўнік у школе таксама працуе ў bdm і jtag, улічваючы, што калі ў вас поўная версія ? абсталяваны ўсім неабходным для працы, умяшаўшыся ў порт bdm эбу.
што вы думаеце пра тое ktag і v54-гал.
З нямногага, што я зразумеў (corregetemi, калі я памыляюся) ktag працуе толькі на школе (я думаю, лепш пеўнік), для? пеўнік для працы на стойцы ў паслядоўны, а затым я думаю, пакрыйце парк машын больш? шырокі і pi? indacato для пачаткоўцаў, каб асвоіцца з рознымі працэдуры перапраграмавання.