Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24

Абмеркаванне: edc17cp14 пасадзілі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135

edc17cp14 пасадзілі

Прывітанне усе, сення я стаяў на edc17cp14, што электрыкі пасадзілі, практычна выкарыстаў mtm can для выпраўленне dell eeprom, не здолеўшы атрымаць доступ да ecu id, спрабаваў зрабіць, пароля, кропкі іх, то нічога больш? сувязі якога-небудзь роду, сення я спрабаваў падключыць певень ў boot, але нічога не рабіць. Ад таго, што мне кажуць, у мпм павінна знайсці пароль, і калі памыляецца, расліны, мікра, ніхто не мае рашэнні для яго аднаўлення? вы кажаце, што з cmd, якая ўваходзіць у сістэму з дапамогай смол стыль, bdm з edc16 ўдасца што-небудзь зрабіць, або тое, што я ведаю гэты x17 або ktag могуць аднавіць?
    Тым часам машына ідзе з другога edc17 scodificata але па-ранейшаму паведамленне на дысплеі иммобилайзер актыўны і не робіць праглядзець nulal на дысплеі.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Інструмент Арыгінальны вы спакойна можаце выкарыстоўваць K-tag, калі ў вашым распараджэнні
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    варта, аднак,' запісаць рэзервовую копію арыгінальнай ці я памыляюся?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я напрыклад, я аднавіў адзін edc17 bmw gi? змененая рэзервовага капіявання арыгінала, і я гарантую, што адрозненні некалькі не так, каб справа атрымалася? ніколі не ўставіць зменены файл непасрэдна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    40
    З нестандартнага абсталявання ў boot, вы павінны зрабіць без праблем, рэзервовае капіяванне павінна/можа быць у кампаніі, дзе вы ўзялі абсталяванне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    Citazione Першапачаткова Напісаў РТР Visualizza Messaggio
    З нестандартнага абсталявання ў boot, вы павінны зрабіць без праблем, рэзервовае капіяванне павінна/можа быць у кампаніі, дзе вы ўзялі абсталяванне.
    я alientech крычы, і я скажу вам, што іх у базе дадзеных, у 90% выпадках яны толькі sw

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Выбачайце, што-тое, але з поўнай рэзервовай копіі ? магчыма? Няма, чаму? нават не робяць, проста connect прыкмет жыцця. Я таксама спрабаваў з двух спасылак, але нічога. Я не ведаю, калі cestinarla ці што .

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    17, пакуль не icasini запіс загрузкі працэсара вярнуць усе id, нават калі не напісаў нічога, унутры я ведаю, што ў вашым выпадку ? менавіта той сектар, што, калі n'roses і' пайшоў да творцы адзінае доказ, што вы ? засталося зрабіць ? паспрабуйце больш інструментаў, каб атрымаць яго cercandoti падключыцца на участках, але калі працэсар не пасылае нейкі сігнал да праграмісту, і кажа, вось я тут, мяне клічуць (tc), "няма", і нічога не рабіць?
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Як я ўяўляў. Блок у любым выпадку ? было зроблена conmtm can .чисс? што ен і зрабіў.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    кажу табе, я зрабіла тэст на эбу edc17 гняздо пад знос я напісаў усе FF, так і мікра, што eeprom rifacevo у любым выпадку id і дазваляе мне пісаць так што ваша праблема заключаецца ў запісу загрузкі працэсара або абаронены сектар, як называюць яго многія, але ў гэтай галіне ? прысутнічае ва ўсіх працэсараў групы, motorola і іншых,і калі вы робіце справа нават не ў школе павінен быць дазваляе запісваць ўвесь працэсар, але толькі ў канкрэтнай вобласці
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •