Старонка 39 з 55 PrimaПерад ... 29373839404149 ... АпошняеUltima
Вынікі з 381 па 390 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    дзякуй, джэк, ціск турбо павялічаны на 130 кропак рэальнага ціску на 4000rpm 1,48 карта, што каля 1,5 рэальнымі, бо ледзь-ледзь больш высокай, перш, чым я ў 3,2 і машына накіраваных на 4000 абаротаў ўніз, пераадольваючы queli 4000 абаротаў мала, тыпу 200 абаротаў і ўзляцела на 4500 ў адну секунду, як быццам есць перашкода (тармажэнне рухавіком), таму я вырашыў павялічыць сярэдні-ступені, то есць 3,7 і я практычна каля 0,5 пасады пмс, я не ведаю, калі даць яму яшчэ крыху, каб зрабіць яе знаходжанне ў вмт ці валасы пасля тыпу 0,2 0,3 як 4250, вас, што вы скажыце мне??
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Хай cos? на 4000 аб, 0,25 градусаў atdc да 4250 абаротаў і вмт, да 4500. або ў вмт да 4250 і 0,5 або 1 градуса btdc да 4500. На giulietta 2.0 170 з gap я здымаю з 90mm3 і 1 градуса atdc да 4000, ад 0,5 да 4250 і да вмт, да 4500, для? на самай справе з pi? загадзя спрыяла павелічэнню трохі лепш, мне здаецца, да месца, што затармазіць рухавік, як і павінна быць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    менавіта на самай справе я ўжо казаў, я раблю розныя тэсты, магчыма я прыбыў 100 пісання для авансаў, я ўбачыў, што самыя anticipavo і менш frenava рухавік, хоць павінна быць наадварот зараз спрабую 0,5 да 4000, ад 0,25 да 4250 і ў вмт да 4500, як я цяпер, практычна машына падаўжае сапраўды шмат з 80mm3, крок 240 спідометра на вуліцы зачынены, што мы тут

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    менавіта на самай справе я ўжо казаў, я раблю розныя тэсты, магчыма я прыбыў 100 пісання для авансаў, я ўбачыў, што самыя anticipavo і менш frenava рухавік, хоць павінна быць наадварот зараз спрабую 0,5 да 4000, ад 0,25 да 4250 і ў вмт да 4500, як я цяпер, практычна машына падаўжае сапраўды шмат з 80mm3, крок 240 спідометра на вуліцы зачынены, што мы тут
    Капуста вельмі добра, толькі з той iq. Я ў шлях зачынены Джульета я 230, але па-ранейшаму з fap і лямбда-высокае 1.13 з 90mm3 незадоўга да 4000 абаротаў.
    Аднак вы па-ранейшаму нізкая, чаму? тормазы, рухавік. Я толькі з карты вельмі ранняе і больш за 2 бар я чуў, што murava. Але вы кажаце, каля 32 градусаў да 4500 абаротаў і 27 градусаў на 4000 аб. Gi? на працягу 26 градусаў на 4000 аб, а гэта не murava-й?. Вы, вядома, кажаце загадзя, каб высокія iq абсалютна не працуюць з турбіны арыгінальныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    вельмі добра на самай справе, але мне падабаецца, параўноўваць з тым, хто сапраўды хоча дапамагчы, вось чаму, можа быць, адзін, які ведае больш за мяне ці зрабіў іншыя доказы дзеліцца са мной сваім вопытам, і я мая, табе кажу, я працую з лямбда-1 на высокіх абарачэннях і врі ў "цэнтральную паласу" выдатак паліва дыскрэтных амаль ori абмежавальнікі IQ разблакавалі ў 80mm3 але не ўсе на сярэдняй і максімальнай хуткасці 75mm3 але тым не прыйду ніколі не прасіць з лямбда-ori a-абароту, правераная лямбда-1 фіксаванай, не ведаю, хадзіў лепш і не курыў, нават не занадта пяро спажываў досыць верагодна, я павінен абмяжоўваць сябе ў якой-то іншага боку, цяпер я раблю яшчэ тэст, я думаю, што хутка я канчатковага, па крайняй меры, я дасягаю сваю мэту, і, нарэшце, пасля яшчэ 30-40 спробаў я вырашыў, мой мінімум дзіўны з карткі за межамі драйвер

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    вельмі добра на самай справе, але мне падабаецца, параўноўваць з тым, хто сапраўды хоча дапамагчы, вось чаму, можа быць, адзін, які ведае больш за мяне ці зрабіў іншыя доказы дзеліцца са мной сваім вопытам, і я мая, табе кажу, я працую з лямбда-1 на высокіх абарачэннях і врі ў "цэнтральную паласу" выдатак паліва дыскрэтных амаль ori абмежавальнікі IQ разблакавалі ў 80mm3 але не ўсе на сярэдняй і максімальнай хуткасці 75mm3 але тым не прыйду ніколі не прасіць з лямбда-ori a-абароту, правераная лямбда-1 фіксаванай, не ведаю, хадзіў лепш і не курыў, нават не занадта пяро спажываў досыць верагодна, я павінен абмяжоўваць сябе ў якой-то іншага боку, цяпер я раблю яшчэ тэст, я думаю, што хутка я канчатковага, па крайняй меры, я дасягаю сваю мэту, і, нарэшце, пасля яшчэ 30-40 спробаў я вырашыў, мой мінімум дзіўны з карткі за межамі драйвер
    Я без fap то і лямбда у 1, безумоўна, нават на нізкіх. Наадварот ? менавіта на нізкіх абарачэннях (2000/3500), што вы павінны трымаць самы нізкі. Мая ? крычы іх на самай справе ? у 1.05 пры поўнай нагрузцы. Для спажывання проста не апусціць лямбда у рэжыме? кіраўніцтва 'ціхі'. Акрамя таго, вывучаць загадзя, і канец ўпырску арыгінальны вы бы таксама зразумець, як спажываць менш. Асабліва улічваючы, што сістэмы рэцыркуляцыі ог sar? зачыняецца і гарэнне больш павольным, з-за адмоваў больш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    На самай справе, як вы кажаце, частка лямбда маей і врі да 2500, а потым і 1-я адсутнічаюць некаторыя доказы, каб назваць яго цалкам, а затым мацуюцца ўжо цяпер я на 16kml 17 таксама? калі б я мог палепшыць, і заўседы лепш, дзякуй за парады мы studiero вышэй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    На самай справе, як вы кажаце, частка лямбда маей і врі да 2500, а потым і 1-я адсутнічаюць некаторыя доказы, каб назваць яго цалкам, а затым мацуюцца ўжо цяпер я на 16kml 17 таксама? калі б я мог палепшыць, і заўседы лепш, дзякуй за парады мы studiero вышэй
    Я я пачаў бы, напрыклад, апусціць яго на 2000 абаротаў, але толькі ад 950 mg/hub. Cos? у рэжыме? 'Круіз', у якім у вас менш паветра застаецца, як зараз, то ўсе ўжо? вы не маеце абмежаванняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я на самай справе, калі я не памыляюся, то я зрабіў, але ад 850-840 мг я баяўся, што мне было пуста і выдачы, але не ведаю, ці магу я змяніць паўторна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Я на самай справе, калі я не памыляюся, то я зрабіў, але ад 850-840 мг я баяўся, што мне было пуста і выдачы, але не ведаю, ці магу я змяніць паўторна
    Пасля 3000 або 3500 ў abbasserei у любым месцы.

Старонка 39 з 55 PrimaПерад ... 29373839404149 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •