Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 55 31-40
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    < Толькі арыгінальныя дыягназы ufficili я магу праверыць, я exsaminer fiat lancia альфа, і я магу іх праверыць, але я думаю, што я кажу, x nn мець праблем з прадаўцом раене

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    дзякуй rodcraft86 я спрабаваў на micra мяне ад розных значэнняў тыпу цюань.паветра, пре turbo і г. д.. пад што голас solotamente есць км? і як разлічваюцца? дзякуй і прабачце, засмучэнне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў механік 85 Visualizza Messaggio
    < Толькі арыгінальныя дыягназы ufficili я магу праверыць, я exsaminer fiat lancia альфа, і я магу іх праверыць, але я думаю, што я кажу, x nn мець праблем з прадаўцом раене
    для групы fiat таксама сталевы алхімік ? цалкам надзейна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    Citazione Першапачаткова Напісаў hftdelta Visualizza Messaggio
    дзякуй rodcraft86 я спрабаваў на micra мяне ад розных значэнняў тыпу цюань.паветра, пре turbo і г. д.. пад што голас solotamente есць км? і як разлічваюцца? дзякуй і прабачце, засмучэнне
    калі ласка, delta, варта мець у спісе запіс одометра, тыя км, што рэальныя запісы ecu, калі вам патрэбна дадатковая дапамогу, а таксама спытаць, што ? ад p? што там гуляе вакол і як дыягназ агульны, не ? наогул дрэнна

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    multiecuscan для групы fiat - fiat і lancia ? сапраўды дзейнічае, кажа практычна ўсе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Голас одометр рэгіструе км прыбораў і няма тых, ecu лепш Інфармаваныя.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    запіс одометра ў эбу рухавіка рэгіструе < ecu, магчыма, вам трэба асвяжыць трохі рэчаў ;-) одометра qudro інструменты ? астатняе, як ? тое, што блок кіравання abs, калі ў вас ніжэй абмеркаванне "ды няма" я першапачаткова напісаў, што одометр ў рамках ужо 28.000 км, у той час як ecu 286, як ніколі? таямніца............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    запіс одометра знаходзіцца альбо ў камбінацыі прыбораў, і ў блоку кіравання. У першым раздзеле - " рэгістрацыя дадзеных прыбораў, у залежнасці ад тых ecu
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    дакладна, 2 дадзеных, як правіла, не цалкам супадаюць з-за адкідвання лішняга спідометр, як правіла, c'? мала розніцы паміж 2 дадзеныя, але многае залежыць ад таго, фактычны прабег транспартнага сродку, калі дадзеныя моцна адрозніваюцца, c'? тое, што не вяртаецца, калі эбу быў заменены або зменены

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Я з examir x праверце < рэальных іду на дыягностыку (ін'екцыі) зняцце прымаць fulsometro x даць збой і ў табліцы я ад значэння км ад першага выяўлення ў гэтым я бачу км

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •