добры вечар, хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь ведае, якія фільтры turbo і bmw 46 sw 881 дзякуй, я не магу падабраць турбіна-й? 1.1 бар accellerando ходу
добры вечар, хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь ведае, якія фільтры turbo і bmw 46 sw 881 дзякуй, я не магу падабраць турбіна-й? 1.1 бар accellerando ходу
можа быць, калі месцаў на врі ў адмысловым месцы , некаторыя душы, pia tenter? зразумець тое, што вам трэба
я не ведаю, дзе размясціць яго, калі вы дапаможаце мне ..... вам усе ўдзячны я плачу піць усе![]()
Есць карты кіравання турба-і таксама ясна, не ? так цяжка знайсці іх пошту файл, які табе кажа я![]()
прывітанне, міша, дзякуй за гатоўнасць? калі вы скажаце мне, дзе снд? табе пасылаю адразу, не занадта зручны сайт
Варта размясціць файл врі ў базу дадзеных і размясціць спасылку тут, калі я не памыляюся, або, можа быць, з ліку hw і sw файла
вы іх месца адразу ж bosch edc16 c 31 sw 1037361881 hw 1037361881 кантрольная 1d60
калі хочаце, я магу адправіць файл на ваш *****
Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 28-05-2014 да 21:03
Файлы крычы ідуць, размешчаныя на банк дадзеных у appodita раздзел, пасля чаго ен будзе ўстаўлены на пасаду спасылку на файл, калі файл быў ужо? маецца проста ўставіць у пост спасылку.. і забараніў publicare адрасы ***** на пост.. і грузіць файлы па ****.. калі адкрыць абмеркаванне, каб папрасіць аб дапамозе варта выкарыстоўваць у talfine..
Цярпенне і цнота моцных..
ок, але я спрабую яго загрузіць, але мне кажа, што ен не сапраўдны і вы можаце дапамагчы мне дзякуй
хто-небудзь ведае, чаму? я не вы загрузіце файл ecu мне, кажа недапушчальны файл