Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 55
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    хлопцы, як і абяцаў вам, падкажыце, аб падзеях, хлопец паведаміў, аўтамабіль ад дылера, і ўсе вяртаецца сума, выплачаная нават, чаму? яны яшчэ не зрабіў крок, каб маемасць, я сказаў, што яны нават не хацелі мець пацвярджэнне з якіх-небудзь маніпуляцый, пасля 15 хвілін ен ужо? чэк у рукі і копію дамовы адменена, сказаў мне, што ўжо былі? гатовыя пакрыць без абмеркавання, і я лічу, што яны быць няправыя, аднак, усе ? скончыў добра і для яго, што для іх, у прыватнасці, што я не ведаю ? што аўтамабіль быў бланкі на пракат аўтамабіляў, і я думаю, што гэта тлумачыць многія рэчы, каб астатнія служы? урок на будучыню

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    прывітанне, я працую ў майстэрні aut. fiat адзін раз, і здарылася нешта падобнае і поспех у казіно, мой гаспадар і павінен пайсці, каб 3 разы ў працэсе, на самай справе мы зусім не самыя элементы кіравання км, калі вы лічыце, час, ke сумую... але ты спытаў механік, калі ен робіць заяву, я думаю, няма. спытаеце, перш чым пакласці адваката і марнаваць грошы ( савет, пагаворыце з прадаўцом, калі вы можаце выправіць што-то )

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    61
    Цяжка знайсці аўто дылера, сумленны!!

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    як я патлумачыў раней "калі вы чыталі" выпадак ? ліквідавана без наступстваў, майстэрні і афіцэраў, гатовых зрабіць праверку сертыфікаваных былі 2, абедзве групы fiat, кошт экспертызы склала 1000 еўра, як вы кажаце, проста плаціць і ўсе ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Прывітанне я хацеў бы ведаць, дзе вы прачыталі параметры з delphi, я яго ўзяў нядаўна, і я яшчэ павінен зразумець, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў Чайнік Visualizza Messaggio
    Цяжка знайсці аўто дылера, сумленны!!
    Не згодны: шмат разоў яны старыя ўладальнікі, каб падняцца на км, што дае аўтамабіль у абмен, а затым, тых, хто пераходзіць непрыемнасці ? дылер дзевяці.
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    прывітанне ross, "амаль " daccorto з вамі, шкада, што прыватныя, што вы робіце, апусціце < sar? 10% ад агульнай сумы. і ўсе роўна ідуць на гэта ад concessionare затым ce усе сродкі фірмы, што робіць.Асабіста ў мяне было яшчэ некаторы час да, што я папрасіў панізіць км, і я заўседы адмаўляўся, чаму? не лічу, правільнае стаўленне. многія кажуць, "я перарабіў новы рухавік", але не разлічваюць, што на аўтамабілі не зношваецца толькі рухавік!!

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    Citazione Першапачаткова Напісаў hftdelta Visualizza Messaggio
    Прывітанне я хацеў бы ведаць, дзе вы прачыталі параметры з delphi, я яго ўзяў нядаўна, і я яшчэ павінен зразумець, дзякуй
    добры дзень, delta, параметры іх паглядзець, зрабіўшы дыягностыкі эбу рухавіка, выбірае аўтамабіль, а затым націсніце на дызельных вы ўваходзіце ў сістэму, і калі вы вылучыце кнопку злева, якая паказвае, графіка, кажу вам, усе, ці амаль

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    Вы павінны зрабіць, адправіць, калі вы купіць, пасля заўседы праблемы

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    я думаю, што мы ўсе прыйшлі, і зразумець,