Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 47

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277

рамонт карціну сэрвіс лічбавай renault scenic

прывітанне ўсім alego падрабязнае кіраўніцтва x рамонт панэлі прыбораў renault scenic ў выпадку, калі ен страчвае memorio або для зацямнення, так і пры частковай дысплей+спіс кампанентаў.

для абанемента звязацца з msport

http://www.sendspace*****/file/wcx4hu
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-09-2012 ў 15:19

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    прывітанне хто-то можа дапамагчы мне вырашыць гэты чортаў дэфект, нягледзячы на тое, змянілі кампаненты : 12 супраціў 1 м, mosfet засцерагальнік і рэгулятар напругі рамках ўключаецца, але праз некаторы час працы пачынае адключацца і зноў уключыце
    дзякуй усім, хто выступаюць за сваю disponibillita'
    я забыўся, кіраўніцтва л я загружаны, але я не магу чытаць, чаму? я не правы
    Апошні раз рэдагавалася : andrew64; 06-10-2012 ў 16:46

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    cio, не губляючы часу, я таксама.. я змяніў некалькі кампанентаў.. але нічога не рабіць.. мне так і не ўдалося выправіць.. і шчыра кажучы, я ніколі не разумеў, чаму? не працуе!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    cio, не губляючы часу, я таксама.. я змяніў некалькі кампанентаў.. але нічога не рабіць.. мне так і не ўдалося выправіць.. і шчыра кажучы, я ніколі не разумеў, чаму? не працуе!
    мак спрабаваў, але я атрымаў, я тыя ж вынікі, нічога не рабіць
    хто-то ? так і не ўдалося паправіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Калі вы змянілі яго кампаненты, і не добра, у тым ліку убудаваны 8-кантактны раз'ем ( каля рэзістараў), як правіла, і ен, што робіць, выключыце і ўключыце запальванне паспрабуйце пакласці карты на стол, падлога з падагрэвам добра з phono гарачага паветра чакаеце, што астуджае добра, і вы бачыце, калі ідзе..,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    я больш чым цяпло вашай, дзе c? харчаванне пры тэмпературы каля 250? я перарабіў усе зварныя швы з 12 рэзістараў яшчэ той, пазначаныя 300
    і да гэтага часу трымае ў далейшым вам маяк ведаць, калі гэта працуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў andrew64 Visualizza Messaggio
    я больш чым цяпло вашай, дзе c? харчаванне пры тэмпературы каля 250? я перарабіў усе зварныя швы з 12 рэзістараў яшчэ той, пазначаныя 300
    і да гэтага часу трымае ў далейшым вам маяк ведаць, калі гэта працуе
    Нават я, у той час як я accingevo змяніць рэзістары, я зразумеў, што яны амаль усе ўсплылі з-за перагрэву пласціны. І было дастаткова risaldarle ўсе, і чароўным чынам аднавіла працу. Калі я не памыляюся, карты, была пакрыта carterino пластыка, які проста рассейвання цяпла. Вы можаце стварыць некалькі паветразаборнік на гэтым carterino, з мэтай эфектыўнага адводу цяпла ад кампанентаў; памятаю, што карта была настолькі награваецца, што ўзяў на сябе нюансы спалілі!!! Спроба не катаванне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    каго-то інфа па гэтай нагоды??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    да гэтага часу выдатна працуе без якіх-небудзь клопатаў

НАВІЧОК L'avatar di afortunao
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    28
    Прывітанне, я не мог бачыць кіраўніцтва, чаму? не c'? трэба прайсці descoprimir файл.

Чытаў, што comentais некаторыя тут, я магу сказаць, што ў некаторых выпадках, файлы ў eeprom 93C56 ? пашкоджаны, і дакладныя дадзеныя павінны быць загружаны, як вы загрузіце файл, павінна быць сумяшчальная з версіяй мікрапрацэсара (V6, V5, etc).

Тлумачэнне ? што скрынка атрымлівае і перадае network (CAN), калі гэты файл ? пашкоджаны eeprom, мікрасхема генеруе сігнал для ўключэння скрынкі.

Я спадзяюся, што дапамагае. З павагай

p.d.: ****** перакладчык

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •