прывітанне ўсім... прабачце lumaracing таксама і пры чытанні яны могуць прынесці шкоду? ioero перакананы, ен толькі для чытання...
прывітанне ўсім... прабачце lumaracing таксама і пры чытанні яны могуць прынесці шкоду? ioero перакананы, ен толькі для чытання...
Калі я магу даць вам мой вопыт:
Я страціў рахунак, колькі пісанні я зрабіў на маей машыне;
Дзень, каб файл, які захоўваецца дрэнна, titanium l' аўтамабіль не ставіў яшчэ на матацыкле, не адчуваў яшчэ помпа і паспрабую другі запісы з гала(клон) і ўсе " раптам, калі cliccai на дадзеных ecu эбу не слухала яшчэ з гала.
Панікі яшчэ ўсе; мне ўдалося вырашыць прымушаючы аднолькава запісы з іншага файла.
ды ... непрыгожая гісторыя...у пазбяганне дзіўныя блокі ecu, хто-небудзь ведае што ? надзейна ці лепш, што інтэрфейс пу? выкарыстоўваць, каб чытаць і пісаць на мой megane 1.5 dci 105л.з 2006 года?ці, па крайняй меры, што чып я збіраюся пісаць/чытаць .імя, я маю на ўвазе..?загадзя дзякуй..
дзякуй... за адказ ..на іншым форуме мне сказалі kess...пеўнік клон лепш запусціць яго з абрыву??
савет, які я магу даць для менш вопытных.. калі вам пашчасціла, што вы пішаце ў паслядоўны і запісы завісае.. ніколі не выключайце карціна.. так, не ? пайшоў у добры канец..
калі справы ідуць дрэнна.. b? тады выключыце ўсе і адкрыць ecu.. а потым шмат-шмат поспехі
не ведаю, ці мая ? megane 2 я хацеў бы зрабіць больш? яркі на высокіх абарачэннях
..з адным, мы павінны прыняць штуковіна, якая costicchia і што ? у стане пісаць і чытаць вялікая колькасць чыпаў падзеленыя паміж eeprom eprom pic etc etc, каб зрабіць іншыя справы тыпу падушка бяспекі...ведаючы l убудаваны ўнутры, каб чытаць яе без dissaldarlo вы думаеце, вы маглі б зрабіць giarras?вось таксама пінцэты тэхнічныя характарыстыкі..
вядома, без блакавання ecu сенна? я ведаю, гары....
гэтую тэму я з жахам гляджу, але пеўнік nn ? надзейна?