Калі rimonti ЭКЮ ori трэба падключыць лямбда у адваротным выпадку вы азначае памылка на прыборнай панэлі.
M999
Калі rimonti ЭКЮ ori трэба падключыць лямбда у адваротным выпадку вы азначае памылка на прыборнай панэлі.
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
калі цікавіць толькі прачытаць пу? чытаю, нават з лямбда-detached
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Тады што ? pi? выдатны гатэль!!!: монті эбу арыгінальнай, законы і rimonti яго выступу. Як вам прапаноўвалася magi1984, нават калі ў вас сігнал памылкі на прыборнай панэлі, не мае значэння, нічога.
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
На самай справе было што-тое, што я!, Неадкладнай выплаты толькі чытаць, нават не прывесці ў рух ровар, не думаю, што неабходна! Па крайняй меры я на гэта спадзяюся.
У адваротным выпадку, калі вам неабходна падключыць lamba, я магу толькі падключыць да праводцы і не ўводзіць у каталізатар?
НЯМА m999, цяпер я не магу чытаць да школы, яшчэ я не абсталяваны! Экю DP для termignoni 2-2 я ўжо? чытаць! Цяпер, каб пачаць даследаванне, трэба чытаць арыгінал, і пачаць параўнанне.
Ці магу я ўсталяваць на матацыкл і зрабіць чытанне без нават пачаць рух?
Дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-05-2014 да 10:57
Яго трэба чытаць з выключаным рухавіком (і ў межах вкл.); ніколі не думаў, што чытаць карту з рухавіком доступу.......з уключаным рухавіком, я б сумненняў, а таксама на дабрачыннасць? чытання, не прымаючы пад увагу, што для чытання яна займае каля 15 хвілін.
Вы, я зразумеў, што ты зразумеў........я толькі зрабіў удакладненьне, каб сказаць вам, што вам трэба мець дастатковы зарад, каб чытаць карту на матацыкле. Калі не дапаможа з акумулятара паралельна ? верагодна, што з падзеннем напружання, не ці можаце вы завяршыць чытанне.