Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі ад 51 да 59 59
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    спрабую mpps12 з падключэннем да школы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Дазвольце мне ведаць, які вынік вы атрымаеце!
    Асабліва я хацеў бы зразумець, як калегі ECU праз mpps ў школе і як вы паспрабаваць?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Для таго каб падлучыць яго да школы або перайсці высновамі падлучаныя да кантактаў эбу (пазітыўнае, станоўчае, ключ, K-line, і маса) або выкарыстоўваецца стары раз'ем эбу выкараненыя і падганялі...

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Маўра ўдалося зрабіць тэст на школе, каб праверыць, калі mpps выпраўляе кантрольную суму?

Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    спрабую mpps12 з падключэннем да школы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    riesumo гэты пост, каб спытаць, хто паведаміў, але паведамленне аб стварэнні вездеходных 1000 у пу? гэта таксама змяніць? я шукаў на файл, але нічога не знайшоў
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    На стварэнні вездеходных c'? паведамленне прывітання, як для hyper? Магчыма, зменяцца адрасы для паведамленні!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я не ведаю, калі ? праўда ? проста паведамленне, але уключыце, і вы выйсці надпіс 1000, вялікі,620, відавочна, сыходзіць 620, і пад паведамленне мтс eu, напісаў першы ў ніжнім рэгістры, а другі ў верхнім рэгістры, я лічу, што гэта з'яўляецца паведамленне.
    я спрабаваў рабіць пошук па файлаў multi 1000, але нада, я не знайшоў, ne надпіс mts ne 1000......хто-небудзь мае інфа? у ecu ці непасрэдна ў рамках? для 749-999, як і дзе яны?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Я шукаў у сеткі файл mts1000 глядзець адрасы, але не будучы ўпэўнены ў іх давер? я ўспомніў па той жа дарозе, што прынятыя для hyper, cio? выкарыстоўваць TunerPro з файл XDF адносна матацыкла. Праз TunerPro ? сколкава? бачыць карты, як ECM, але ен таксама мае кіраванне інструментальнай Панэлі Text.
    Адкрыўшы XDF для MTS1000 я не знайшоў гэтую магчымасць?, таму я лічу, што паведамленне знаходзіцца ў прыборнай панэлі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dirdan Visualizza Messaggio
    Маўра ўдалося зрабіць тэст на школе, каб праверыць, калі mpps выпраўляе кантрольную суму?
    Выбачайце, калі я адказваю толькі зараз, але я быў між іншым пытанне...........*****unque не, я не спрабаваў.

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •