Пасля закрыцця Ducatidiag я пачаў шукаць якой-небудзь іншай бясплатны інструмент, з якім я люблю падсмажыць і нават блокі кіравання... з'яўляецца cos? GuzziDiag, відавочна, нарадзіўся з рэбры Ducatidiag, дзе на старонцы загрузкі я заўважыў таксама, што там былі невялікія выкананыя файлы, якія дазваляюць чытаць і запісваць блокі кіравання групы Marelli 1.5 M - 5 РАНІЦЫ і 5.9. М.
Усе, я спрабаваў выкананыя файлы для блокаў кіравання 5.9 і 5-й раніцы на 5-й РАНІЦЫ, што выкарыстанне ў якасці марской свінкі. Тое: абодва прылады вельмі простыя і не дазваляюць варыяцыі дэталяў у запісу. Як reader writer працуюць з файламі фармату .бэн, 320 kb, у гэтым выпадку, у 5 РАНІЦЫ. У запісу вы не можаце змяняць код дадзеных тэстараў, запіс, etc.. Чытаючы файл запісаны іншы інструмент, я ўбачыў, што гэтыя параметры змяняюцца аўтаматычна, але, каб энтузіяст, які захоча весела правесці, ці што ? мала актуальнай.
Ясна, што файлы, якія вы v? пісаць павінен мець gi? рэгістрацыя sum правільны і розныя элементы кіравання, иммобилайзера, прыборнай панэлі і належным чынам выпраўленыя, для таго, каб прымусіць працаваць эбу ў залежнасці ад вашых патрэбаў. Блок кіравання не павінен быць заблакаваны, у адваротным выпадку вы не f? нічога. Адзіны кантроль, што f? інструмент ? праверка на памер файла і тып файла, які, паўтараю, павінен быць у фармаце .бэн.
Я спрабаваў інструмент з файла на Streetfighter, убачыў, што адзін, які прыйшоў да мяне: працуе!! Загрузіў карту DP, правераная матацыкл: усе ОК.
Эбу ? была прачытана і запісаная ў паслядоўны порт, з дапамогай кабеля KKL адаптар EOBD=>3 PIN FIAT з кабелямі харчавання для ККЛ, прама на матацыкл.
Безумоўна, інструмент ? вельмі з'едлівым і, перш чым паспрабаваць яго, вы павінны зрабіць некаторыя праверкі, у адпаведнасці, у прыватнасці, на SW, што вы збіраецеся пісаць у блок кіравання, але, улічваючы, што ? бясплатна і пасля некалькіх тэстаў даў станоўчы вынік, я б сказаў, што яны на правільным шляху. Сказаць, каб пайсці я ўпэўнены, кланавалі эбу арыгінальны Стритфайтер, з тым, што дрэнна, што хадзіў і вяртаўся назад, у адзін міг.
M999