гэта ? мала і бяспечна, але і супаставіць так...ці гэта значыць проста не разумець, што вы робіце, павялічваючы .тады і лепш, што вы не бачыце дыму ад страху. яшчэ, што паравоз.....хлопцы, давайце разумець, што электроніка ? вельмі складана qunidi калі шмат інжынераў, збіваюць кожны дзень мозг, каб вывучыць, блокі кіравання, распрацаваць драйверамі і інш , што мы патрацілі грошы х х курсаў вучыцца і на практыцы іх праца, гэта ні да чаго .калі ў гэты момант пачатковец, які сур'езна з яго карты на 100 еўра, або нават не прыходзіць неразуменне сітуацыі.
Чорт падзяры, што карту!![]()
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
Я не бачыў... можа паставіць лім пара працуе ў FF hihihihi таксама абмежавальнік дыму міла ... час ўпырску аб'язджаць.... rail нулявой нагрузкі
можа быць, ен хацеў прымусіць яго павярнуць у 6000 абаротаў у хвіліну гэта ? вынікам sw-падарункі з клонаў... бедны, хто натыкнуліся на гэтыя электронныя Падрыўнікі
Я зарэгістраваны таксама на іншым форуме,я раблю гэта рамяство некалькі гадоў,я не адчуваю Бога,а,хутчэй, на шчасце, я яшчэ не падарваў turbo, у мяне есць рухавік. З іншага боку, я зрабіў эксперымент, вядома, адпраўлю маю карту "147 JTDM 120CV" . Што-то даволі ціха, але галоўка блока цыліндраў з Bravo 150 у кузаў арыгінал, без dpf ,l' альфа і пі? хутка. Ну, маральнага не былі каментары, ўзгодненыя,кожны з іх што-небудзь . Таму, перш чым дэбаты па наступных тэмах забароненыя працы іншых,мы думаем, што, магчыма, можа здарыцца, і нам не дагадзіць-то кліента, або аб'яднаць даюць. Я не магу каментаваць на карту, чаму? я не колькасць паведамленняў, дастаткова.
Я чытаў даніны, але я думаў, што сяды рэчы, якія вы маглі бачыць,каб даведацца,можа быць, я раблю так жа,у канчатковым выніку, я лічу, а мае файлы сюдызнешні выгляд,няма праблем, хтосьці папракнуў мяне, сказаўшы, што я imbrattando і рызыка банна!!! у мяне 2 паведамлення,я ведаю, меркаванні на карты,што забруджванне!!!то есць вы, што пад наглядам персаналу. На жаль вентыляцыі!