Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    98
    гэта ? мала і бяспечна, але і супаставіць так...ці гэта значыць проста не разумець, што вы робіце, павялічваючы .тады і лепш, што вы не бачыце дыму ад страху. яшчэ, што паравоз.....хлопцы, давайце разумець, што электроніка ? вельмі складана qunidi калі шмат інжынераў, збіваюць кожны дзень мозг, каб вывучыць, блокі кіравання, распрацаваць драйверамі і інш , што мы патрацілі грошы х х курсаў вучыцца і на практыцы іх праца, гэта ні да чаго .калі ў гэты момант пачатковец, які сур'езна з яго карты на 100 еўра, або нават не прыходзіць неразуменне сітуацыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    Чорт падзяры, што карту!
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    Я не бачыў... можа паставіць лім пара працуе ў FF hihihihi таксама абмежавальнік дыму міла ... час ўпырску аб'язджаць.... rail нулявой нагрузкі
    можа быць, ен хацеў прымусіць яго павярнуць у 6000 абаротаў у хвіліну гэта ? вынікам sw-падарункі з клонаў... бедны, хто натыкнуліся на гэтыя электронныя Падрыўнікі

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў badboy Visualizza Messaggio
    Ну вы кошт ? вучыцца і мець павярхоўнае веданне cmq і логікі ў рабіць рэчы, разумеючы, што ен робіць рахунак, і рабіць рэчы, як у гэтым файле, даючы крокам тут і без логікі, і не ведаючы, што і як вы збіраецеся, павялічыўшы, паглядзець turbo....
    Па мне, кожны ў свой спосаб, каб зрабіць і глядзець на рэчы? у жыцці тых, хто верыць professorino рана ці позна падае

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Я зарэгістраваны таксама на іншым форуме,я раблю гэта рамяство некалькі гадоў,я не адчуваю Бога,а,хутчэй, на шчасце, я яшчэ не падарваў turbo, у мяне есць рухавік. З іншага боку, я зрабіў эксперымент, вядома, адпраўлю маю карту "147 JTDM 120CV" . Што-то даволі ціха, але галоўка блока цыліндраў з Bravo 150 у кузаў арыгінал, без dpf ,l' альфа і пі? хутка. Ну, маральнага не былі каментары, ўзгодненыя,кожны з іх што-небудзь . Таму, перш чым дэбаты па наступных тэмах забароненыя працы іншых,мы думаем, што, магчыма, можа здарыцца, і нам не дагадзіць-то кліента, або аб'яднаць даюць. Я не магу каментаваць на карту, чаму? я не колькасць паведамленняў, дастаткова.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    lucania паўднева-заходняя
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    мне пакажыце!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў peppe82 Visualizza Messaggio
    хлопцы, учора я прыйшоў кліент, мы гаворым адзін з сітуацыяй, што машына і перыяд, які паліць шмат і шуміць на нізкіх reggimi!!!!! збіраюся паспрабаваць аўтамабіль і здзіўленне на твары карту ад 100 еўра .

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў pesceautoservice Visualizza Messaggio
    мне пакажыце!!!
    чалавеку, " вы яшчэ неабходныя патрабаванні, калі вы не чыталі, як гэта працуе, зірніце на правілы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    Я чытаў даніны, але я думаў, што сяды рэчы, якія вы маглі бачыць,каб даведацца,можа быць, я раблю так жа,у канчатковым выніку, я лічу, а мае файлы сюды знешні выгляд,няма праблем, хтосьці папракнуў мяне, сказаўшы, што я imbrattando і рызыка банна!!! у мяне 2 паведамлення,я ведаю, меркаванні на карты,што забруджванне!!!то есць вы, што пад наглядам персаналу. На жаль вентыляцыі!
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    чалавеку, " вы яшчэ неабходныя патрабаванні, калі вы не чыталі, як гэта працуе, зірніце на правілы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў pesceautoservice Visualizza Messaggio
    Я чытаў даніны, але я думаў, што сяды рэчы, якія вы маглі бачыць,каб даведацца,можа быць, я раблю так жа,у канчатковым выніку, я лічу, а мае файлы сюды знешні выгляд,няма праблем, хтосьці папракнуў мяне, сказаўшы, што я imbrattando і рызыка банна!!! у мяне 2 паведамлення,я ведаю, меркаванні на карты,што забруджванне!!!то есць вы, што пад наглядам персаналу. На жаль вентыляцыі!
    Мой быў больш? савет або сяброўскае папярэджанне.. вядома ж, не папрок.
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    на самай справе прашу прабачэння,я яшчэ не ведаю добра, як рухацца. Прабачце мяне, калі я раблю нейкі strafalcione. Дзякуй cinqueturbo
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Мой быў больш? савет або сяброўскае папярэджанне.. вядома ж, не папрок.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •