Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    lucania паўднева-заходняя
    Et
    43
    Паведамленні
    35

я павінен добра вучыцца, інакш настаўнік мяне карае!!! думку карта x3

Хлопцы, прабачце, але для р? часу вы будзеце мець пастаянны клопатаў знайсці мае паведамленні, каб думкі карту. Могуць у рукі аўтамабілі свежыя, але і старыя. Проста цікава, што вы шчырыя, і што я strigliaste калі я здзейсніў нейкі strafalcione.
    У гэтым выпадку мы гаворым пра bmw x3 2.0 d 564-894 edc 16c31, я зрабіў mappetta легкай і пі? egr off.
    Знешні выгляд барэль
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    добры дзень павялічваецца нізкіх коштах ? праўда, карты педаль я не разумею, мод, ты ўдзельнік ок ад 1500 абаротаў і 44% load , але чаму? не ты прыйшоў да 100% load, і нават ты макс абаротаў?
    абмежавальнік ціску ў рампы вы кропку ў больш чым rail.
    Я б не закрануў гэты абмежавальнік крутоўнага моманту, ( па крайняй меры на мой погляд) чаму? мне не здаецца, абмежавальнікам крутоўнага моманту 0E08F6.
    астатняе мне здаецца нармальна, хоць ? вельмі легкі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    карты неіснуючыя педалі,абмежавальнікі крутоўнага моманту няпэўных і хто-то з драйвераў вы прапусцілі,карты, лямбда-tralsciate(магчыма, наўмысна,не s?),час ўпырску частак, 500bar, такім чынам, практычна ледзь вышэй мінімум у moddare з крокам 50 кропак, якія паднімаюцца на 156 часу для max iq заўседы ставіцца да крывой, 500 бар,і ў іншых крывыя павелічэнне ідзе на ўзыходжанне, а не ? лінейны,turbo press, нават калі толькі 1 мбар плюс(100 пунктаў) частак ад 20mm3 дызельнага паліва...ва ўсіх крывых абаротаў...уявіце на імгненне, што вы знаходзіцеся ў autostada на 2000 абаротаў з рухавіка, які атрымлівае 20mm3 дызель...вы ў гэты момант спытаеце турбуе 0,1 бар, што больш не служыць іншаму, які мае падкрэсліваючы турбіна і мець contropressioni выхлапных газаў, больш высокія via dell лапаткі vgt больш зачыненыя...
    "мне не варта цалкам перарабіць гэтую карту...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    Тут я зноў паўтараю, што ўсе, што існуе па-за драйвер ecm я ўсе яшчэ не ведаю, палова, я абмяжуюся толькі драйвер ecm,за выключэннем сістэмы рэцыркуляцыі ог,праверыць, калі я зрабіў boiata, на жаль, гэта ? наколькі я ведаю, на дадзены момант, не ведаю, - фактары канверсіі, і я не вельмі ясна усю карціну,я пачаў супастаўляць мяне нядаўна, але я не scrito нічога, што я змяніў. Знешні выгляд драпежнік!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    карты неіснуючыя педалі,абмежавальнікі крутоўнага моманту няпэўных і хто-то з драйвераў вы прапусцілі,карты, лямбда-tralsciate(магчыма, наўмысна,не s?),час ўпырску частак, 500bar, такім чынам, практычна ледзь вышэй мінімум у moddare з крокам 50 кропак, якія паднімаюцца на 156 часу для max iq заўседы ставіцца да крывой, 500 бар,і ў іншых крывыя павелічэнне ідзе на ўзыходжанне, а не ? лінейны,turbo press, нават калі толькі 1 мбар плюс(100 пунктаў) частак ад 20mm3 дызельнага паліва...ва ўсіх крывых абаротаў...уявіце на імгненне, што вы знаходзіцеся ў autostada на 2000 абаротаў з рухавіка, які атрымлівае 20mm3 дызель...вы ў гэты момант спытаеце турбуе 0,1 бар, што больш не служыць іншаму, які мае падкрэсліваючы турбіна і мець contropressioni выхлапных газаў, больш высокія via dell лапаткі vgt больш зачыненыя...
    "мне не варта цалкам перарабіць гэтую карту...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    Выбачайце!!! вось файл. У врі ? разам у новы файл працаваў, крок 1.
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    Прабачце адсутнасць, на розныя праблемы, але не кантралюецца-й? ніхто? Даніны?, зразумела, вас? дайце мне ваша меркаванне?на жаль, я мала на форуме,дзяцей не прымушаюць мяне сядзець за кампутарам, калі я дома!!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    Выдатна!!! быў толькі адказ, што я шукаў.Тое, што c'? з драйвер ecm цяпер я не ведаю нічога, я зрабіў гэта неасцярожна, на самай справе, каб убачыць, калі мае развагі правіць або зусім няправільна, прытрымліваючыся толькі драйвер ecm ў частку клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог. Убачыў, што я ў пачатку,успомніў і ўтрымаў. Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Карту F53D2 40x16 ? час ўпырску?
    Я не разумею, як ты з папраўкамі, або, магчыма, я бачу зло, я... - фактар -0,023437 і зрушэнне: 0

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    26
    але, паўтараю, не ў стане ўбачыць карту мне назад цяжка даць вам мой погляд

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    26
    Я не загружайце файлы ў гэтым форуме...
    ? ад таго, што я чытаю вы удзельнік занадта нізка...
    Карту T inj ? тое, што ECM-гэта як ін'екцыі parzializzato...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •