Старонка 1 з 16 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 166

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    65

Праўдзівы жах ? блок ecu - праўда ці хлусня ?

Чытаў на форуме, pi? я не магу, адно відавочна: жахі, чып-цюнэр, які можа? працаваць толькі ў паслядоўны, ? блакаванне дзеянні пры ўводзе дадзеных у ecu.

Sapendone трохі тэорыі і, на жаль, мужчыны, якія менш практыкі, я хацеў бы атрымаць некаторыя рэкамендацыі падзяліцца тут, ад тых, хто сапраўды ведае, і там працуюць па-сапраўднаму.

1).
    Як ? рэальныя і frequante гэтай сітуацыі ?

2)
    Тычыцца, як правіла, пачаткоўцы, чаму? не consocono яшчэ добра рэжым? падыход і выходзіць на вуліцу неасцярожных (паглядзець працаваць без boost на акумулятарнай батарэі з напругай, што, калі кала-да пабачэння) ? І таму праблема метаду ?

3).
    Бывае, толькі чаму? вы выкарыстоўваеце інтэрфейсы кланаваная і, такім чынам, недакладных або ПК sgangerati ? (і professionisiti, якія выкарыстоўваюць камплекты брэнда ад тысячы еўра, гэтае пытанне не адказваюць ?)
    І так, праблема з абсталяваннем ?

4).
    І гэта няшчасце ?
    (добра, гэта штурхае заўседы? не ? параметр, навукова вымяранае - дайце яму...)

Унесці яснасць на тэму блок ecu (што для не-прафесіянала, калі вы, здараецца, прыводзіць у трымальнік аўтамабіля з гора следства не мала), мне здаецца, актуальная.
    Што вы думаеце пра гэта ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    па крайняй меры, 1 раз у жыцці бывае, але потым мы думаем, што святы bdm, кропкі, вамі згаданыя тут, з'яўляюцца важнымі escuderei чацвертая гіпотэза, хаця некалькі разоў ен ставіць нас яна таксама,але з абсталяваннем і правільныя меры, тыпу тых з вас, згаданых з'ява ў працэнтах і вельмі нізкая.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    як вы кажаце, вось мноства фактараў, якія могуць блакаваць ecu, скажам, з правільным інтэрфейсам і правільныя меры засцярогі рызыкі рэзка падаюць, на шчасце для нас!
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    65
    gi?, рызыкі падзення - не c'? сумневы

упэўнены, што калі здарыцца, што вы распрацоўваеце ?

калі сябры-тюнеров ў інтэрнэце? у вас, выклічце эвакуатар і наперад у майстэрню, упаўнаважанага ?
    (пытанне ? сур'езна)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    www.professionalchiptuning.net толькі эвакуатар, калі ж вы не можаце адымаць блок кіравання, безумоўна, будуць ведаць, вяртаннем яго ў эксплуатацыю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    58
    Паведамленні
    89
    і мы не забываем адзін-цікава, што ў той час як вы пішаце, дадзеныя ў блок кіравання, і вы кажаце яму, не чапаць нічога, каб carit?, ен рэгулярна наторкаецца на кабель dell' iterfaccia і адключыце ад разеткі OBD

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    праўда, поспех больш, што цікава, сябар ? у coglixxx

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    праўда, праўда.. я выгнаў усе, калі я сяды рэчы..
    заўседы павінна быць усе пад кантролем, і мы не можа дазволіць сабе адцягвацца.. пасля таго, як вы атрымаеце на 100%, то можа быць, што-то раблю?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Але раз пайшла крыва праграмавання неабходна, каб сіла запраграмаваць яго з bdm ці есць іншыя метады?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    Citazione Першапачаткова Напісаў pippox Visualizza Messaggio
    Але раз пайшла крыва праграмавання неабходна, каб сіла запраграмаваць яго з bdm ці есць іншыя метады?
    залежыць ад таго, што вы робіце.., а bdm ? рашэннем гэтай праблемы? легка.. але трэба быць асцярожным.. чаму? нават з bdm, які вы можаце зрабіць беспарадак

Старонка 1 з 16 12311 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •