Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
Я зразумеў, я спадзяюся, што ен працуе на вас, дайце мне ведаць![]()
У пятніцу? я імкнуся, і я аднаўлю
Магутнасць і нічога без кантролю
я не пі? зрабіў тэст з mod switch off, чаму? аўтамабіль я зрабіў за мяжой, мой брат, і паколькі пасля сыходжу ен не мае магчымасці выправіць, калі гарыць cos? я пакінуў мод зроблена, але я хацеў бы, каб ен пайшоў ўніз, каб даведацца больш? калі б я rifarne іншы, прымушае мяне думаць, што autocom не да дабра працэдура, альбо я сапраўды датчык, які пры ўсталеўцы трубкі ****** замест fap здарылася што-то
Не існуюць, аднак, праблемы ўсе памылкі, атрыманых ад датчыкаў, можна выдаліць з табліцы dtc без праблем...можа быць, вы і зламалі сам датчык і таму дае памылку....так што, калі вы карыстаецеся толькі вы страціце памылкі, уласцівыя ціску turbo rail і іншых няспраўнасцяў рухавіка
Будзе трохі не па тэме,, як выдаліць у табліцы памылкі?
Якія памылкі дае?? Аднак проста скапіяваць табліцу dtc іншы без dpf
колькасць dtc, на жаль, не я яго выратаваў, ен казаў мне, датчык press. дыферэнцыяльны або засмечаных dpf або эбу або праводка, на жаль, не ? што вельмі дасведчаны і знайсці ecu без dpf, каб скапіяваць табліцу з tdc на дадзены момант я, здаецца, р? складана гэта для прама цяпер я cos?, але ў будучыні я рыхтую, безумоўна, перад
Чакае, што адбылося??
Так, калі я паставіў карту я зрабіў адразу дыягностыку, і ў той момант dpf была не забітыя ў 0%, засмечаных і індыкатар не гарыць, то я важыў, што ўсе было ок...але я не паклаў матацыкл, то я адключыў ўсе ? я пачаў ўлічваць, то праз Некалькі км я праверыў і ўбачыў, што працэнт засмечвання каля 75%...