Проста скапіяваць табліцу dtc без dtc у выпадку, калі мясцовы файлы qualcunoo фара
Проста скапіяваць табліцу dtc без dtc у выпадку, калі мясцовы файлы qualcunoo фара
Магутнасць і нічога без кантролю
Глядзіце, я не ведаю, што вам сказаць, мне на дадзены момант не памылка, пераканайцеся ў тым, што не існуе якой-небудзь біт зменены x памыляюся, адзіны савет, што я магу даць табе ? выкарыстоўваць MES.
Што-то мне вельмі шкада, ? што ні адзін эксперт прыходзіць да нас на дапамогу, можа быць, чаму? гэта ? пытанне вырашана ў якой-то іншы дыскусіі.
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
Я caricai версія толькі switch off, і я даваў рэгенерацыі перапыненая засмечвання 327,50% і індыкатар dpf гарыць на панэлі памылак няма, мне здаецца, у дыягназ, але я не спрабаваў рабіць замены dpf і абнуленне параметраў autoadattativi толькі шчыра c у мяне есць час, я павінен паспрабаваць
Мне ? поспех-то, што ? поспеху табе, потым я прыняла той рэжым, і я не пі? гарыць і засмечвання 0% у дыягназе.
Я павінен паспрабаваць, таму нагрузка карту крычы мне замена dpf нагрузкі на выключальнік, а потым раблю скід параметраў autoadattativi, то павінна быць ок
Сапраўды, нагадвае чакаць 40 секунд пасля замены dpf, што пасля абнулення, а затым запускае рухавік толькі да канца ўсе.
Зразумеў....c і канкрэтная прычына, па 40 секунд, і толькі мера перасцярогі?? Тое, што " ў выпадку, калі вядомыя мінімум больш рэгулярна, чым метад, калі ecusafe?? Есць і іншыя адрозненні, чым раз ecusafe? ?
Я думаю, што асаблівай прычыны, МНС паказвае толькі для абнулення, але я для засцярогі, я зрабіў таксама аб замене DPF, то што тычыцца астатніх, здаецца, ўсе як раней, але так як я зрабіў у некалькіх км не ведаю, калі там могуць быць сюрпрызы ў будучыні, на дадзены момант я ўсе яшчэ тэстуюць, адзіна верным ? што я не пі? індыкатар гарыць + засмечаных 0% у дыягназе.
Я разумею...я c я зрабіў 3 400 км шпіена, то я зламаўся і я паставіў як раз зараз паспрабую рабіць, як сказалі, ад сябе і правяраю
..дзякуй
Я зразумеў, я спадзяюся, што ен працуе на вас, дайце мне ведаць![]()