Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 72
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Карту з switch off памылка засмечаных фільтра, але так не стварае праблемы будуць, можаце не хадзіць, што не рэгенеруе ne спрабуе аднавіць....акрамя таго, сістэмы рэцыркуляцыі ог вы можаце eiliminare ад 2 panettoni ўручную, толькі памер таксама кантроль сістэмы рэцыркуляцыі ог падчас рэгенерацыі гэта-тое, чаму? апусціць іншыя 2 крывыя не праблема аднолькава....тое, і гэта, што раз яна працуе добра для defap але і закранае іншыя ў карту, што не стварае праблем, але гэта не чыстая праца, калі зрабіць switch off і выдаленне dtc на засмечаных dpf рашэнне, што я вучуся
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Аднак пасля таго як вы зрабілі дзеянні, апісаныя вышэй, я не пі? індыкатар dpf забітыя.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Якія дзеянні вы маеце на ўвазе канкрэтна? ?
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Карту з switch off памылка засмечаных фільтра, але так не стварае праблемы будуць, можаце не хадзіць, што не рэгенеруе ne спрабуе аднавіць....акрамя таго, сістэмы рэцыркуляцыі ог вы можаце eiliminare ад 2 panettoni ўручную, толькі памер таксама кантроль сістэмы рэцыркуляцыі ог падчас рэгенерацыі гэта-тое, чаму? апусціць іншыя 2 крывыя не праблема аднолькава....тое, і гэта, што раз яна працуе добра для defap але і закранае іншыя ў карту, што не стварае праблем, але гэта не чыстая праца, калі зрабіць switch off і выдаленне dtc на засмечаных dpf рашэнне, што я вучуся
    вядома, калі б вы маглі зрабіць swictch off + выдаліць толькі dtc, якія адносяцца да fap б пераважней рашэнне, калі, чаму? у рэальнасці? не s? якія яшчэ dtc выдаліць

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Я не выдаліў ні dtc, я толькі зрабіў switch-off, выканаўшы дзеянні, пост 20.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Я не выдаліў ні dtc, я толькі зрабіў switch-off, выканаўшы дзеянні, пост 20.
    вядома, я разумею, што вы напісалі тое, што я хацеў сказаць ? што калі ен мае якія-небудзь датчык няспраўны, будзе карысна ведаць нават dtc зацікаўлены, безумоўна, усе кампаненты працуюць ? добрае рашэнне, дзякуй яшчэ легенда вас, што вы далі яшчэ адно пацверджанне,з павагай

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Так, але тое, што я хачу паказаць ? што з switch-off зона DTC не змяняецца, то парушаецца пры выкарыстанні sw як раз або ecusafe (глядзець screens), таму я думаю, што DTC актыўныя з гэты мод выключэння, я заўседы кажу пра edc16c39 euro4, на практыцы пры выдаленні DPF ecusafe або раз робяць памылку, прывесці да нуля гэтай галіне ? той, DTC, які паведамляе аб памылках
    Я спадзяюся, аднак, што-то eperto скажыце яго.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    ок, я зразумеў выдатна, я думаю, што тое, што ен запраграмаваны на раз ці ecusafe рашэннем no-fap, каб не рызыкаваць выкрасліў ўсей вобласці, dtc, для? калі ? зона ставіцца толькі да fap мы б нават, але калі c'? нават некаторыя dtc кампанентаў, якія з fap не маюць нічога агульнага, не ? лепей што-небудзь добрае

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Так, у самай справе, калі я 159 у мяне recovery-за праблем з датчыкам з наступнай памылкі, якія я потым выдаліў з МНС, і магу табе сказаць, што я не вы ? гарыць лямпа "няспраўнасць рухавіка", і пасля таго, як я паведаміў ori гэтай галіне, шпіен ? вярнулася на працу, і тое ж самае засмечаных 1000%, на практыцы пасля выкарыстання тых sw вы павінны ўручную і ўсталяваць у гэтых раенах, вось чаму? ? лепш рашэнні switch-off, што, як кажа jovandj ? чыстая праца.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Тады я перарабіў усе, такім чынам, перш чым пісаць карту switch-off, з МНС, я пайшоў на ўкладцы " карэкціроўка і я пачаў "Замена фільтра цвердых часціц", калі ен скончыў, я чакаў 40 секунд, затым я напісаў карту, і ў рэшце рэшт я зрабіў "Абнуленне функцыі autoapprese" зноў чакае 40 секунд, затым я запусціў рухавік.
    На ўсю працэдуру я ніколі не прыведзены ў дзеянне, за выключэннем таго, што, у рэшце рэшт.
    Шчаслівай Вялікадня для ўсіх

прывітанне пантэра сення я напісаў mod switch-off, выканаўшы дзеянні, якія вы зрабілі, толькі я выкарыстаў, autocom, каб скінуць параметры, калі я скончыў шпіен ? застаецца выключаны да таго часу, пакуль я тэставаў машыну, то для? калі я выключыў і зноў карціна ? гарыць, даючы мне dtc"датчыка перападу ціску" я выдаліў гэты код ? выключаецца, затым зноў ўключаецца праз некаторы пасля ўключэння (не заўседы?) перапад ціску быў 100-116 мбар, раней іх не было кодаў няспраўнасці, я праверыў (для? я не ведаю, што ен робіць ціск), то я загрузіў mod no-dpf зроблены толькі з egr, што зніжае толькі 2 крывыя, усе ок, не загараецца ні адна кантрольная лямпа заўтра спрабую яшчэ? я не разумею, што я раблю няправільна, чаму? да мяне не атрымалася. з павагай

Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •