Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32

Абмеркаванне: савет адлюстравання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327

савет адлюстравання

Прывітанне ўсім, я хацеў бы рады, як даваць правільныя крокам на grande punto 75 л. с..з fap....я ведаю, што вы не можаце? перашчыраваць, у адваротным выпадку з-за праблем з fap..., што мала цягі на пі?..дзе я магу дзейнічаць....дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Пу? дастаткова, дакранаючыся толькі абмежавальнікі..выключэнне egr...я бачыў, што я павінен працаваць толькі ў 2d, чаму? я не драйвер для ecm titanium...але не ? праблема

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў max75 Visualizza Messaggio
    Пу? дастаткова, дакранаючыся толькі абмежавальнікі..выключэнне egr...я бачыў, што я павінен працаваць толькі ў 2d, чаму? я не драйвер для ecm titanium...але не ? праблема
    Прывітанне, не мае значэння, што аўтамабіль мае DPF можна таго ж выдатныя вынікі.. на inj-час будзьце з доляй у 8% на ўсю карту, астатняе вы можаце рабіць, як вы хочаце
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Дзякуй.
    Ты tranquillizzato. ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне, не мае значэння, што аўтамабіль мае DPF можна таго ж выдатныя вынікі.. на inj-час будзьце з доляй у 8% на ўсю карту, астатняе вы можаце рабіць, як вы хочаце
    Змяніць на 8% ўсей карце, час ўпырску, я лічу, што вельмі няправільна. Ды і на гэтых эбу час ўпырску могуць быць пакінутыя арыгінальныя, калі не турба-плюс.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Змяніць на 8% ўсей карце, час ўпырску, я лічу, што вельмі няправільна. Ды і на гэтых эбу час ўпырску могуць быць пакінутыя арыгінальныя, калі не турба-плюс.
    Вядома, вы можаце трымаць арыгінальныя, змяняючы іншыя рэчы на карту, можна? павялічыць колькасць? паліва ўпырскваецца маючы час арыгінальныя, няправільна, што c'? па-твойму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Што змяніць іх не падняць спасылкі эбу не зможа вам у гэтым? ніколі не рэальнае колькасць? ўпырснуць.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Што змяніць іх не падняць спасылкі эбу не зможа вам у гэтым? ніколі не рэальнае колькасць? ўпырснуць.
    вы пі? ясна, як спасылкі вы маеце на ўвазе пробай?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Вы дакладна-дакладна. Не падымаючы break point эбу не зможа вам у гэтым? ніколі не рэальнае колькасць? ўпырснуць. Акрамя таго, што ін'екцыі больш доўгі канец жа sar? яшчэ далека ад вмт, і, такім чынам, расход паліва будзе больш, чаму? экю ўзяць? спасылаюцца на загадзя пэўную колькасць? што ў рэчаіснасці? ? больш для рэдагавання праводзіцца ў тэрміны, не змяняючы вось. Замест таго, пакідаючы час арыгінальныя або, змяніўшы вось эбу andr? таксама прыняць правільнае спасылку, каб загадзя, пакідаючы так што расход паліва без зменаў.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Вы дакладна-дакладна. Не падымаючы break point эбу не зможа вам у гэтым? ніколі не рэальнае колькасць? ўпырснуць. Акрамя таго, што ін'екцыі больш доўгі канец жа sar? яшчэ далека ад вмт, і, такім чынам, расход паліва будзе больш, чаму? экю ўзяць? спасылаюцца на загадзя пэўную колькасць? што ў рэчаіснасці? ? больш для рэдагавання праводзіцца ў тэрміны, не змяняючы вось. Замест таго, пакідаючы час арыгінальныя або, змяніўшы вось эбу andr? таксама прыняць правільнае спасылку, каб загадзя, пакідаючы так што расход паліва без зменаў.
    Ваш аргумент ? правільна, але гэта па карце, soft, дзе вы хочаце гуляць на спажыванне

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •