Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48

Unhappy адключэнне Dpf / Fap Opel Meriva 1.3 mjt 95 л.с.

Добры вечар, мяне завуць Язэп,
    хто-то, можа быць, я пу? дапамагчы не практычна і як iniziono
    я не магу дазволіць сабе мець буйныя выдаткі, каб вучыцца.
    я чытаў з galletto 2 v53 у boot mode эбу edc17c19 усталяваны на адключэнне Dpf / Fap Opel Meriva 1.3 mjt 95 л.с.
    Пытанне:
    Пеўнік запішыце унутранай флэш-protect, што азначае, што avr? праблемы ў яе напісанне, таму што? чытаю, мне прачытана,
    файл пу? быць cryptato мяне не атрымліваецца,
    калі выкл fap/dpf з Звяртаеш, што надзеі ў мяне будзе добрая праца, і што пісаць у блок кіравання.
    загадзя дзякуй тым, хто мне дапаможа,

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    файл boot, то можна спакойна пісаць, як вы чыталі, не пазначаюць, але я не ведаю, шчыра, як працы, калі на гэтыя блокі кіравання аб фап.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    Добры дзень, загадзя дзякуй вам за адказ,
    у некаторых выпадках, калі выдаліць таксама функцыя чытання дкн для eventualialtri іншыя памылкі gi? поспех volvo edc16,
    быўшы, што я параўнаў файлы, і я заўважыў, што змяніліся прыкладна 1300byts з файлам на врі і шмат, я думаю, што вы адчуваеце тое ж самае.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peppino Visualizza Messaggio
    Добры вечар, мяне завуць Язэп,
    хто-то, можа быць, я пу? дапамагчы не практычна і як iniziono
    я не магу дазволіць сабе мець буйныя выдаткі, каб вучыцца.
    я чытаў з galletto 2 v53 у boot mode эбу edc17c19 усталяваны на адключэнне Dpf / Fap Opel Meriva 1.3 mjt 95 л.с.
    Пытанне:
    Пеўнік запішыце унутранай флэш-protect, што азначае, што avr? праблемы ў яе напісанне, таму што? чытаю, мне прачытана,
    файл пу? быць cryptato мяне не атрымліваецца,
    калі выкл fap/dpf з Звяртаеш, што надзеі ў мяне будзе добрая праца, і што пісаць у блок кіравання.
    загадзя дзякуй тым, хто мне дапаможа,
    Прывітанне толькі не выключае нават, што тое, што вы павінны ліквідаваць гэтыя ecu, есць 3 біт ba націсніце, каб адключыць DPF..
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    Прыкладанне 7709Я мог бы дапамагчы вам, калі ласка, я павінен даставіць аўтамабіль тэрмінова і я не ведаю, у якія рукі assegnarmi.
    магчыма, вы скажыце, радок, што варта змяняць, чаму? спампаваць файл з форуму я не магу.
    Загадзя Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peppino Visualizza Messaggio
    Прыкладанне 7709Я мог бы дапамагчы вам, калі ласка, я павінен даставіць аўтамабіль тэрмінова і я не ведаю, у якія рукі assegnarmi.
    магчыма, вы скажыце, радок, што варта змяняць, чаму? спампаваць файл з форуму я не магу.
    Загадзя Дзякуй
    савет звярніцеся ў сэрвіс онлайн-форуму для магчымай дапамогі ў ліквідацыі
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    У гэтую ноч я напісаў яму, -**** як курсы, каб набыць пакет паслуг, але яшчэ не атрымаў адказ.
    безумоўна, я rivolgero да іншай знешняй дапамогі чакаць да поўдня сення.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    дзіўна, што вы не адказалі....msport за тое, што я, напрыклад, заўседы была даступная....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    Я толькі што атрымаў і -**** мне паведамілі, што яны былі з месца для заняткаў, таму сумневы вырашана...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    я не разумею нават чаму я? я прасіў, каб курсы, а таксама зрабіць заказ пакетаў па 5 карт, я мяркую, што, магчыма, ведае, хто мне ў дапамогу, каб не перашкаджаць іх кліентаў bhhooo ! я не думаю, нават не ведаць яго, ці, можа быць, яны ведаю мяне. Аднак, мараль, калі так можна? сказаць, я заплаціў сябар, які ў мінулым так шмат зрабіў для мяне, без грашовых абавязацельстваў, даслаў мне карту з узорны я заплаціў, і ў будучыні, паколькі новы аўтамабіль, я не avr? праблемы. У гэтым форуме, і поўна спецыялістаў, я, на жаль, я самавук, і я даведаўся, 90% рэчаў у інтэрнэце, і я ганаруся. Мая наступная мэта і WinOls бачыў, што я кажу па-нямецку, і я разумею, англійская не avr? праблемы. ва ўсякім выпадку, дзякуй Alfiuccio , з павагай

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •