Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335

Smile Golf V 105л.с. - DTC P2002 - Bosch, EDC16U31

Прывітанне, хлопцы, на гэтым аўтамабілі я спрабую знайсці ў hex DTC P2002, што б "эфектыўнасць пасткі цвердых часціц ніжэй парога (банк 1) ". Памылка ? перыядычна, і часам не з'яўляецца тыднямі. Аўтамабіль пры ўзнікненні памылкі на імгненне загараецца індыкатар рухавіка, што адразу знікае без n? мінімальнае падзенне прадукцыйнасці, n? іншыя праблемы. Праглядаючы файл з дапамогай WinHex я выдаткаваў занадта шмат 2002.. хто мяне ведае, пакажыце які ? (заўседы, калі есць сярод тых, якія я знайшоў) у карце, што месца, разам з тым врі?

Дзякуй Усім
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, на гэтым аўтамабілі я спрабую знайсці ў hex DTC P2002, што б "эфектыўнасць пасткі цвердых часціц ніжэй парога (банк 1) ". Памылка ? перыядычна, і часам не з'яўляецца тыднямі. Аўтамабіль пры ўзнікненні памылкі на імгненне загараецца індыкатар рухавіка, што адразу знікае без n? мінімальнае падзенне прадукцыйнасці, n? іншыя праблемы. Праглядаючы файл з дапамогай WinHex я выдаткаваў занадта шмат 2002.. хто мяне ведае, пакажыце які ? (заўседы, калі есць сярод тых, якія я знайшоў) у карце, што месца, разам з тым врі?

Дзякуй Усім
    Мабыць, праблема ? фільтрам цвердых часціц?', але вы не павінны выдаліць яго цалкам
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Фільтр фізічна не c'? pi? пра аўтамабілі, а не адбываюцца-й? у postiniezioni чаму? былі ліквідаваныя. Адзіная праблема ? што яны час ад часу з'яўляецца P2002, і я хацеў бы знайсці яго, каб выдаліць яго. Я не хачу, каб выдаліць усю табліцу памылак, але толькі той P2002. Калі хто ведае, які ? было б ідэальна, у адваротным выпадку мне прыйдзецца паспрабаваць чисс? колькі разоў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    Фільтр фізічна не c'? pi? пра аўтамабілі, а не адбываюцца-й? у postiniezioni чаму? былі ліквідаваныя. Адзіная праблема ? што яны час ад часу з'яўляецца P2002, і я хацеў бы знайсці яго, каб выдаліць яго. Я не хачу, каб выдаліць усю табліцу памылак, але толькі той P2002. Калі хто ведае, які ? было б ідэальна, у адваротным выпадку мне прыйдзецца паспрабаваць чисс? колькі разоў
    З тым,, што праграмнае забеспячэнне выдалены фільтрам цвердых часціц, безумоўна, дзе з'яўляецца гэтая памылка SW не зрабіў добрую працу
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    З раз, але без выдалення DTC. Усе добра, за выключэннем спарадычны шпіен, які знікае адразу ж. Mod файл прыкладаецца толькі да 2002 годзе, што я знайшоў з winhex, і я хацеў бы зразумець, якая ? знайсці тыя (калі есць)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Па-мойму, табе варта зрабіць гэта з sw або прапануеце паслугі on-line, форум, cos? вы ўпэўненыя, што выдаляецца гэты код няспраўнасці...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    перш чым чытаць ecu машыны, на пытаньне вы абнуляецца параметры fap?
    калі вы не зрабілі, нават скід dtc ў пытанні пасля "p"? калі ў ripresenter? іншы...
    звычайна p2003....
    аднак, калі вы так зробіце cos?....вярніце файл залатымі экю...
    azzeri дыягназ значэння параметраў, fap, нават не паставіць у рух машыны....
    перачытайце ўсе і вярнуць dpf off з раз, калі вы ўбачыце, што служыць...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    а калі сапраўды хочаце выдаліць dtc, ведайце, што больш чым у p-code, вы павінны таксама выдаліць разгляд vag-код dtc 5-значны...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    а калі сапраўды хочаце выдаліць dtc, ведайце, што больш чым у p-code, вы павінны таксама выдаліць разгляд vag-код dtc 5-значны...
    мне здаецца, павінна быць 18484 або што-то падобнае....
    зрабіце пошук з ******...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ой я па памылцы адправіў два разы адзін і той жа адказ...
    прабачце.... :P

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •