Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 26 11-20

Абмеркаванне: Smart разраду батарэі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    тады паглынанне я вымераў з дапамогай мультиметра паралельна на акумулятарнай батарэі і час ад часу на пазітыўную некалькі спажыўцоў электраэнергіі аўтамабіля: практычна адзіны малы паглынання я знайшоў яго на станоўчае, што выходзіць за рамкі....але іх c'? вядома, невялікі дысплей з км заўседы уключаны і ? заўседы было так.
    я ведаю, што калі не c'? паглынання ? дзіўна, што butti giu la батарэі, для гэтага c'? праблема.....
    зараз у пятніцу ці ў суботу я магчымасць? праверыць пытанне акіслення....учора я пакінуў яе без электрычнага сервопривода счаплення напалі і акумулятара, новы, ? туды-мар....але паглынання няма, я выявіў...
    Слухайце, зрабіце так..
    вазьмі тэстар, вальтметр пакладзеце яго на функцыі Ампер і пакладзеце паміж мінусовай клеммой акумулятарнай батарэі, а заціск
    і скажыце мне, што каштоўнасць з зачыненымі дзвярыма і ўсе выключыць, вядома, ад pure n'roses хвіліну для стабілізацыі напругі..
    "Я здагадаўся, што вы памыляецеся метад"....
    DT850L.JPG
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    колькі гадоў батарэі? не і, што ен страціў эфектыўнасць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў hftdelta Visualizza Messaggio
    колькі гадоў батарэі? не і, што ен страціў эфектыўнасць?
    можа быць..
    але тым не менш, новы Акумулятар, у наяўнасці таксама доўжыцца 10 гадоў..
    Гарантаваныя..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    пяць вы sapr? сказаць заўтра ўвечары....а дзякуючы вы dir? адразу значэнне.....
    няма акумулятара ? новая, bosch silver ад вялікі склад...гэта smerciano шмат старых, не думаю, што яны на час іх, а не мяне ніколі не было праблем з імі....тады мне есць pi? для доказы....так што...я ўпэўнены, што батарэя ідзе, чаму? калі ўсталеўваць на іншы аўтамабіль, я не ад праблем.....
    ок, заўтра з гэтым справіцца? тэст, і вы r? сказаць....вядома, лепш адкрыць усе блокі кіравання,....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    выконвайце радзе cinqueturbo калі ў вас есць мультиметр, вы заўседы можаце выкарыстоўваць лямпы заўседы звязаны паміж адмоўнай клеммой і адмоўны полюс батарэі ,калі такія паглынання лямпа ўключаецца inzi выняць і riiserire i fuibili для таго, каб знайсці лініі, што стварае паглынання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    а cinqueturbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Я з пяці turbo батарэя у наяўнасці таксама доўжыцца 10 гадоў, усе, што не пяройдуць кіслата ўнутры.але я сумняваюся, што salla smart мае акумулятар, без кіслаты,калі выкарыстоўваць аўтамабіль metia пасля 4-5 гадоў batt і больш, то есць таксама выпадкі, што вы прыязджаеце ў 6 гадоў ці што batt праз год, і кідалі, як я he выпадкова. Таму, калі есць 3-4 гадоў я расклассифицировал б, што можа быць змяніць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    хлопцы, дзякую вас усіх, але калі я кажу вам, што ? выключыць акумулятар ? выключыць....відавочна, што я кажу, чаму? я зрабіў з тэстаў....не трэба так зразумець, што батарэя ? надзея....калі я адчуваю гэтак жа, як выкарыстоўваецца аўтамабіль, які не мае праблем з акумулятарам і мяне кідае на зямлю....ergo праблема, ці не ? акумулятар....
    адзінае ? знайсці паглынання дзе, а потым што ? прыйшлося...будзеце бачыць? у гэтыя дні, як кажа пяць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    тэстар на ампер злучаны паслядоўна і адлучыце кампанент, у той час, каб зразумець, якая паглынае. ен таксама правярае, ці добра масы вам савет адрываючы іх, чысціць іх і riattaccarle. тое, што IMPORLANTISSIMA, калі цяга і riattacchi кампаненты узброеных шмат, але шмат-шмат цярпення

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    тады я адкрыў блок кіравання пад сядзеннем і рухавіком ecu...я, вядома, усе акісленай...добра...зараз усе выпраўлена
    дзякуй усім за вашу інфармацыю

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •